maanantai 12. marraskuuta 2012

Parin viikon ajaiset hankinnat















Päätin aiemmin tehdä yhden suuremman päivityksen ostamista Ginga-oheistuotteista kuin, että kommentoisin niistä yksitellen. Keräilyni on nyt parin viikon ajan hiljaisempaa, kunnes joulukuun puolella tilailen taas jotain.

Lokakuun loppupuolella tilasin Ginga.fistä GNG:n 1. julkasun mangat 5-7 täydentääkseni tuota julkaisua kokoelmaani japaniksi. Nyt puuttuu osat 1, 11 sekä 13-18. Samalla tavalla täydensin Weedin figuurikokoelmaani hankkimalla Gin, Kyoshiro, Sniper ja Tesshin figuurit. Gin on ytimekkään näköinen ja Kyoshiro ja Sniper eivät näytä puoliksikaan niin pahoilta kuin kuvissa. Jälkimmäisestä oikeastaan pidänkin. Ärsyttävintä kuitenkin GB, Tesshin ja Ken figuureissa ovat nämä tikut joiden takia en niin mielelläni käsittele figuureita, etteivät vain menisi rikki. Orionin 19. osa oli myös välittömästi laitettava ennakkotilaukseen ihanan Andyn takia<3 Ja kyllähän nautinnolla muutenkin keräilen koko sarjaa. Shin Gaiden Remix oli välttämätön myös Ganin tarinan takia. Ai niin, ensi kuussa saamme Shin Gaidenin ensimmäisen osan suomeksi ja ilmeisesti helmikuussa toisen osan. Myös Ganin tarina saadaan suomeksi!

Tänään sitten sain viime viikolla tilaamani Ken ja Jerome figuurit. Yay! Enää puuttuu maalaamaton Weed figuuri, jota on tälläkin hetkellä myynnissä Ginga.fissä. Tokubetsuhania olen aina halunnut kokoelmaani, kun kyseessä on julkaisu jota on vaikeampaa saada itselleen. Samasta syystä tilasin itselleni Ginga No Inutachin. Extramangat ovat aina kivoja, vaikkeivat sitten liittyisi Gingaan. Yoshin koira-aiheisetkin tarinat ovat ihan parhaita! Ja erikoistilaukseen lähti myös Orionin 20. osa, jota odottelenkin saapuvan ensi kuussa.

Viime tiistaina nappasin myös itselleni uusimman Weedin suomimangan.

Näihin tunnelmiin on hyvä palata. ~ En oikein osaa edustavasti ottaa näistä kuvia, kun bloggerkaan ei mitenkään miellyttävästi asettele näitä kuvia.












2 kommenttia:

  1. Haaste :)

    http://ginbing.blogspot.fi/

    Kokoelmasi on muuten kasvanut hirmuisesti! Olen kade. o.o

    VastaaPoista
  2. Ei kannata olla. :'D

    Juu, teenpäs.

    VastaaPoista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.