tiistai 31. heinäkuuta 2012

GDWO 18 ja adressi animelle

Tänään oli tullut Urumiin vihdoin ja viimein ennakkovaraus 18. osalle, jota olinkin jo odotellut. Näinpä laitoinkin tilauksen menemään ja ryhdyn odottelemaan 3-7 viikkoa mangan saapumista. Arvatenkin tämä aika kuuluu ihan nopealla tahdilla. Nyt ei olekkaan tullut tilattua oheistuotteita tai mitään muuta mielenkiintoista. Tuolla ei ole oikeastaan väliä, jos on nyt vähän hiljempaa kautta meneillään. Saanpahan keskittyä entistä enemmän kokoelmaani ja sen merkitykseen. Voihan japanilaisia huutokauppoja, huuto.nettiä tai Futago-shoppia seurata vaikkei mitään voisi ostaakkaan.

Kansi on samaa kauraa edellisten kanssa eli aika useasti niissä on ollut peltoa, kukkia tai muuten jotain vihertävää taustaa. Hahmojen värikirjoja on myöskin pysynyt melko samanlaisena, useimmiten Izouta ja Sasukea näkee. Orionin nyt ymmärtäisi kuuluvan kanteen. Ja uskokaa tai älkää Rigelin vasemmalla puolella oleva koira on Bon. En olisi itsekkään häntä tunnistanut ellen olisi käyttänyt zoomia amazon.co.jp:n sivuilla. Orionin ja Izoun kääntyneet hyppyasennot tuovat toisaalta vaihtelua kanteen. Kerrassaan hieno kansi. Takahashihan käyttää n. tunnin kannen suunnitteluun ja piirtämiseen.

Tänään tuli myös järjesteltyä kuittikansiotani. Hieman jopa ärsyttää että jemmasin 9. mangan kuitin pöydältäni johonkin piiloon. Voipi hyvin edelleen olla noissa laatikoissa, mutta tein jopa itselleni varakautin.. Hmm, taisin lähteä liian kiireessä Kuopioon. Ostin Animeconista Riki mangan, joten tein sillekkin oman kuitin. Tuossa yhteydessä en saanut mitään kuittia. Onhan se mielenkiintoista seurata myöhemmin mitä on ostanut, milloin ja millä hinnalla. Järjestelmällisyyttä. Laitoin myös Hopeanuoli musikaalilippuun kontaktimuovia.

Yritin nyt kahdessa minuutissa väkertää kuvaan hyvän tekstin, muttei sekään sitten onnistunut..... Tavallaan yritän antaa kuvan puhua puolestaan kertomalla että Orionin animelle on tehty vastikään adressi. Se lähetetään japanilaisille kustantajille osoitukseksi siitä että olemme kiinnostuneita saamaan Orionin tai Weedin 30-60 osat animeksi.


Joten kirjoita oma nimesi sinne, mainosta muualla netistä ja kenties Hopeanuoli ystävillesi.

Tähän loppuun mainitsen myös että aivoni ovat olleet lomalla, joten en ole oikein keksinyt blogiaiheisiin liittyviä ideoita. Jos teillä niitä on, saa vapaasti heittää kommenttia tämän aiheen perään. Ihan mukavaa olisi päästä perehtymään johonkin jos vain osaan pukea mielipiteitäni sanoiksi.

2 kommenttia:

  1. Onko tossa Orionin 18 osassa Andyn ensiesiintyminen? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, näin Ginga siten foorumilta lukupätkiä (ilmestyneet japaninkielisessä lehdessä) ja sieltä löytyi jtn juttua Andystä.

      Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.