lauantai 28. heinäkuuta 2012

Uni Hopeanuoli musikaalin Benistä

Näen harvoin unta Gingasta, vaikka elämäni pyöriikin suurimmaksi osaksi sen ympärillä.

Uneni meni seuraavasti. Hopeanuoli musikaalin ryhmä oli innostunut esittämään uudelleen musikaalinsa Kuopiossa, kahden viikon jälkeen (14.-15.7) olleesta Animeconista. Ilmeisesti Beniä esittävälle henkilölle oli tullut jokin este jolloin Facebookkiin laitettiin ilmoitus vapaana olevasta paikasta. Itse satuin lukemaan tämän netistä ja lähetin hakemuksenkin, vaikken tiennyt edes pääsisinkö uudelleen Kuopioon. Hakemukseni hyväksyttiin ja matkani taittui kyseiseen kaupunkiinkin asti. Unessani ei sen ihmeimpiä tapahtunut. Olin kauhusta kankeana ja opettelin vuorosanojani, jotten pilaisi näinkin nopeasti koittavaa esitystä. Ihan hyvin tämä kaikki sitten meni, ilman ongelmia.

Hieman poikkean aiheesta kertomalla piirtäväni toissapäivänä mallista Kurohabaki Masamunen pään. Yritän nimittäin kehittää taitojani, jos vaikka olisin pari kymppisenä ihan kelpo piirtäjä. Hieman on nyt tämäkin tavoite jäännyt. Katsotaan nyt josko tätä tavoitettani jatkaisin.. Ihan olisivat "pallo"tekniikkaan ja koirien piirtämiseen tarvittavat vinkit ja linkit tarpeen. ~

Olin unohtaa myös kertoa, että laitoin juuri Deviantartiin Wolfielle viestiä ruotsiksi miten hän esiintyi 15 sekunnin ajan yhdessä videohaastattelussa. (Tätähän oli leikattu). Ihan mukavaa heittää ruotsiksikin jotain kun taidamme elää vain yhdessä muotissa - ei ole muita kieliä kuin englanti.

Mutta alapuolella linkki videoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.