keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Animecon 2012 14.7-15.7

Ihana kokemus! Vaikka aluksi tätä stressasi niin paljon ettei ensimmäisenä päivänä tahtonut nukkua ollenkaan. Ja tavallaan tämä oli juhlimista siitä, että kymmenisen vuotta on omasta Hopeanuolen tapaamisesta.

Ensimmäisenä päivänä liikuin Poliisikoira_88:n kanssa. Olimme myös kahden roolipelaajakaverimme ja yhden tuttavamme seurassa. Päivähän lähti käyntiin sillä että menimme konserttisaliin Takahashin haastatteluun. Saimme vieläpä ihan hyvät paikat ja kyllä me fanitytöt huusimme että taputimme mukana. Otin pari kuvaa (1-4), jottei olisi häiritsevää, ajatellen muita paikallaolijoita.

Yoshihiro Takahashin haastattelu. "Hyvää huomenta!"














Kyllä ainakin kuulin miten Uru piti yhteen väliin ovi auki Hopeanuoli on p*rseestä paneelia. Oikeastaan uhrasin tämän tilaisuuden saadakseni Yoshilta nimmarin. Täytyykin tähän väliin mainita miten mukavaa porukkaa mm. järjestyksenvalvojat olivat. Neuvoivat mm. meidät tutkintosaliin kun kartasta emme ymmärtäneet yhtään mitään. Siinä selasimme mangojamme ja puhuimme kaikkea randomia Gingasta. Joku kommentoi minulle että häneltä puuttuu juuri kyseinen Orionin osa. Bommelyon? Spyron tunnistin läheltäni ja hän oli parin jonottajan päässä minusta. Jeps pääsimme sisään ja Yoshi kirjoitti minulle nimmarin. Hän ihmetteli jopa jotain japaninkielistä tekstiä Orion mangan ekan luvun kohdalla & yritti elein selittää jotain siihen liittyvää. Kättelin onnellisena Yoshia sydämen ollessa kurkussa ja perhosten vatsassa. Mutta ei kettu miten sain hävetä itseäni tämän jälkeen. Vaivuin kirjaimelisesti niin pahaan shokkitilaan että en onnistunut ottamaan idolistani kuvaa. 10 sekunnin itselaukaisin & automaattisalama olivat menneet paniikissa päälle ja kaikki fanit facepalmasivat minulle myötähäpeästä. Käteni tärisivät... Onneksi kaverini sai kuvia... Mennessäni alas huomasin että jalkani ovat tulessa ja askeleeni heikkoja. Yoshin näkemisellä on siis jotain vaikutusta. Vielä uskomattomampaa oli päästä yhteiskuvaan tämän henkilön kanssa. Myöhemmin löysinkin tämän kuvan foorumin ohjaamana<3 Olenkin aikeissa tulostaa ja kehystää kuvan. Tuonne kokoelmahyllyn päällehän se menee.

Yoshihiro Takahashin nimmari<3














Onneksi emme menneet jonottamaan animekonserttiin kerta siellä ei ollut GNG:n tunnaria. Windy yritti meille selittää Ginga roomin olinpaikkaa (kuin myös Spyro ja 2 muuta immeistä Hopeanuoli faniyhdistyksen pöydän luona). "Se on myyntipisteiden oikealle puolella". No etsimme vasemmalta puolelta oikeasta kulmasta. Kahvilan lähettyvillähän tämä oli, sattumalta havaitsin. "Se on varmaan tämä puinen ovi, koputetaanko?" - ei kun lasiovi... Niin ja muistimme huoneen olevan auditoriossa..

Kaverini joutui lähtemään kotiin eläimiä hoitamaan, joten seuraavana päivänä kuljin Windyn kanssa. Käydessämme Ginga roomissa meitä tuli jututtamaan Emilia niminen tyttö. Viereisessä ja mm. meidän pöydässämme 2 ihmistä oli ostanut Weed figuureita, joten arvuuttelimme mitä hahmoja laatikoissa olisi. Sitten tulikin lähtö kamarimusiikkisaliin. Edessäni olevalla rivillä istui ainakin Äffä, Wolfmenia ja Spyro. Nautin täysin siemauksin tästä luennosta - kuvia otin yhden kpl. Windyllä ja tällä tytöllä oli fanitapaaminen, joten itse kiirehdin syömään ja kuluttamaan aikaa. Tavallaan kaduttaa ja ei kaduta etten osallistunut tähän kilpailuun voidakseni päästä fanitapaamiseen.

Hopeanuoli musikaalin hahmoja.













Sitten olikin luvassa Hopeanuoli musikaali. Tuntui uskomattomalta ja pääsimme Windyn  kanssa istumaan lähelle Yoshia - rivin edessä meitä. Musikaali oli kerraan upea! Odotin koko ajan Sniperin näkemistä tilanteesta toiseen, ihme ja kumma. Erityisesti jäi mieleen tuo nimitys lento-orava yhdessä vaiheessa musikaalia.. Musikaalin jälkeen aloinkin käppäilemään parkkipaikalla olevaan autoon hyvästeltyäni nämä kaksi ihmistä.

5 eurolla irtosi Riki manga<3

Animecon ranneke ja Hopeanuoli musikaalin lippu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.