keskiviikko 8. elokuuta 2012

Mangapaketti

En tohtinut eilen kirjoittaa kahta blogimerkintään samana päivänä. Jotain oli säästettävä tällekkin päivälle, vaikka eilinen oli ollut kiireinen ja raskas päivä. Elikkä tilasin 2.8 päivä Urumista Weedin 2. julkaisun mangat 5,9, 11-13 ja 15-16. Tarkoituksena oli tilata myös 14 osa, mutta se ehtikin tilaushetkellä päästä toiseen mukavaan kotiin. Viisikymmentäkaksi euroahan meni omasta pussista näihin mangoihin.
Eilen nämä mangat sitten lopulta tulivat. Tajusin postin lappua katsoessani että joku oli pielessä. "Postiennakko tai muu lunastettava tilaus, 13.20 euroa". Aiemmin olin miettinyt olisiko Orionin 18. osa jo tullut. Mutta eihän kyseinen manga voinut tulla näin pian ja senkin olin maksanut tilauksen yhteydessä. No lähdimme sitten paikan päälle noutamaan tätä pakettia. Ja kyllä, meille oli koitunut ylimääräisiä kuluja. Postissa oleva nainen selitti ettei postimerkkejä ollut tarpeeksi ja punnitus oli mennyt pieleen, jolloin lisäkuluja kertyi meille. Kysyin myöhemmin tätä asiaa Urumilta ja hän selitteli että he eivät käytä kirjekuorissaan postimerkkejä ja jos ylimääräisiä kuluja tulisi, niin silloin maksujen pitäisi mennä suoraan hänelle. Näin ei käynyt sitten jostain kumman syystä. Paketti kuitenkin maksettiin vaikka koko päivä olikin minun ja isän jatkuvaa vihanpitoa. Ihan hyvinhän tässä sitten kävi. Tänään pitää tarkistella onko rahasumma ilmestynyt tilille ja odotella tämän viikon aikana josko Urumi soittelisi antamiemme tietojen perusteella asiasta eteenpäin. Arvelen ongelman syntyneen pikemminkin siitä että kirjekuoren paino on ilmaiseksi viisisataa grammaa ja siitä ylöspäin hintaa kertyy. Paketit olivat painaneet kuudestasadasta grammasta seitsemäänsataan grammaan..

Vaikka tämä olikin yhtä hässäkkää niin virheitä sattuu. Eihän mitään ikävää onnistunut sattumaan, vaikka tilanne riistikin monen hermoja. Periaatteessa tämä asia on jo hoidettu, joten ei muistella sitä enää.

Tässä kuitenkin pari ihan hyvää värisivua. En tohtinut tähän blogimerkintään laitttaa erikseen arvosteltavia mangoja koska arvostelen ne mieluummin suomeksi. Eikä muutenkaan olisi mukavaa mennä spoilaamaan näistä osista, joita ihmiset jännityksellä ja innolla odottavat.

Joka tapauksessa värisivut ovat kerrassaan nättejä<3 Ah, miten aidon tuntuinen koko julkaisu olisikaan jos jokainen sivu olisi värisivu. Itseasiassa muistan miten yhteen väliin luulinkin näin. Mukava ja piristävä lisäke mikä tekee tästä julkaisusta erikoisen. Julkaisun kansiin on panostettu myös huomattavasti luovemmin kuin 1. julkaisun kansiin. Ihanan värinen julkaisu kokonaisuudessaan myös obien kera.

 Hieman petyin siinä mielessä että joissakin mangoissa oli edellistä vähemmän värisivuja. Niitä olisi voitu laittaa useampikin ja vielä niin että upeita hahmoja pääsisi esiin. Mukavan pieni julkaisu ja sivujakin on laitettu mangoihin tavallista enemmän, jotta ne mahtuvat kahdenkymmenenkahden mangan julkaisuun. Ihmisistä olevat värisivut olisi voitu jättää pois sillä ne eivät näyttäneet puoliksikaan niin hyviltä kuin koirien värisivut. Plääh, tylsiä värejä ihmisten vaatteissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.