maanantai 20. elokuuta 2012

Orionin 18. osa ja postikortti


Tuossapa kuva 16.8 päivän saaliista. Eli postiluukkuun kilahti Urumiin edeltävän päivänä tullut Orionin 18. osa. Sain myös kaupan päälle tyhjän postikortin, jota käytettiin mm. Animecon tilaisuudessa Yoshin nimikirjoitusalustana. Nimikirjoitus minulla on jo entuudestaan, joten on hyvä etten vienyt joltain halukkaalta tätä tilaisuutta. On tuo kyllä upea joka tapauksessa<3

Tässäpä vielä lopuksi 18. osan juonitiivistelmä. En kyllä yhtään ymmärrä miksei Andy esiintynyt siinä, vaikka näin oli puhe Ginga siten foorumilla. No ensi osassa sitten. Niin ja en tähään hätään ottanut osasta kuvia, mutta voin niitä muokata halutessanne sekä vastata osasta herääviin kysymyksiin.

Masashige on jäänyt taistelemaan kai-koirien ja takana häämöttävän lauman kanssa. Kolme kaita ovat tarrautuneena koiraan eri kohdista. Lopulta Masashige kiskaisee itsensä irti, mutta kolmikko käy uudelleen koiran kimppuun veri roiskuen. Kotetsu ja Rigel ovat löytäneet jonkun vanhan asumuksen, jossa on pentuja imettävä naaras. Ne oikeastaan taitavatkin olla kuolleita (?). Tovin kuluttua Kotetsu ja Rigel jatkaa matkaansa lähtemällä etsimään Masashigeä. Verinen koira iskee vastustajiaan puuhun ja yrittää saada kai-koiria hampaisiinsa. Maassa makaava Masashigen kimppuun hyökkää yksi kai-koirista ja vetää Masashigen sisälmyksiä ulos. Myös muita koiria sekaantuu tähän ja Masashige vetää itsensä hypähtäen kauemmaksi. Hän näkee pian ilmestyksen Sanadasta ja kuvittelee muitakin Ohun koiria. Rigel ja Kotetsu näkevät tapahtuneen ja hautaavat Masashigen. Sen jälkeen he suuntaavat ihmisasutuksen luo ja saavat mm. leipää syödäkseen.

Tenkan ja Sanadan joukot metsästävät lintuja. Akakamakaan ei näytä olevan hyvällä tuulella, vaan tappaa yhden laumalaisista. Joku laumalaisista tuokin Tenkalle ja Sanadalle viestiä (?) muualla kokoontuneista koiralaumoista ja kahdesta kuolleesta koirasta (?). Sanada ja Akakama ottavat yhteen ja irlanninsusikoira jää tappiolle. Akakama tarjoaakin joukolle villisikaa.

Masamune joukkoineen on myös metsällä syömässä lintuja ja törmää pentujen kanssa kulkevaan naaraaseen.

Ohun soturit ovat metsässä ja mm. Bon säikyttelee Yamabikoa ilmestymällä yllättäen puunrungosta. Blanca muistelee aiempia tapahtumia Bonin kanssa ja harhailee metsässä. Mangan lopussa Orion juoksee kahta Kogaa pakoon päätyen Blancan luokse. Hän muistaa Orionin hyvin aiemmasta kohtaamisesta ja akitan pentu tekeekin uudeleen ZTB:n. Molemmat putoavat putouksen mukana alas mihin manga päättyykin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.