perjantai 5. lokakuuta 2012

Paketti

Taisi tulla edellisessä merkinnässä maininneeksi, että tilasin tällä viikolla Ginga.fi kaupasta Orionin 19. mangan ja Shin Gaiden Remixin, jossa on Ganin tarina. Tilasin sen lisäksi vielä GNG:n 1. julkasun mangat 2-4. Olen nähkääs kuolannut näitä osia jo pitkään ja Urumissakaan ei ole järin ollut mahdollisuuksia saada näitä. Tai sitten on pitänyt erikoistilata koko julkaisu..  Ehkäpä sitten jos olisin tilannut yksittäisiltä myyjiltä, mutta sitä en vielä tohdi kokeilla.

Avattu paketti GNG:n 1. julkasun mangat 2-4









































Kuten kuvastakin voi päätellä mangat oli pakattu erinomaisesti ja ne olivat hyvässä kunnossa, vaikka olivat käytettyjä. Tuntuikin näin ollen mukavalta saada pitkästä aikaa näitä mangoja, jotka omistan jo suomeksi. Jonkinlainen nostalgian tunne.

Oikealla puolella on kuva GNG:n 1. julkasun mangoista, jotka omistan japaniksi. Ginga.fi kaupan sivuilla olisi toki myynnissä mangat 5-7, jotka voisin vaikka syysloman aikoihin laittaa tilaukseen. Saa nyt nähdä, olisi hankkeilla vihdoinkin nuo omat verkkopankkitunnukset.

Suosittelen Ginga.fi sivustolla olevaa kauppaa kaikille. Kohtuulliset hinnat ja nopeat toimitukset! Enää pitää odottaa tuon Shin Gaiden Remix mangan ilmestymistä. Senkin lähinnä ostin Ganin tarinan ja uusien kansien takia. Mutta eipä tuo haittaa ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.