perjantai 5. lokakuuta 2012

Yhteiskuva Yoshihiro Takahashin kanssa!

Pääsin 14.-15.7 järjestetyssä Animeconissa yhteiskuvaan Yoshihiro Takahashin kanssa ystäväni Nekotorachanin/Poliisikoira_98 kera. Ensiksi ajattelimme ottaa erillisiä kuvia, mutta päätimme mennä yhteiskuvaan kun parin vuoden jälkeen saimme vihdoin tavata kasvokkain. Ja aika nopeastihan nämä kuvat julkaistiin Anikin sivuilla. Alla olevasta linkistä löytää minut ja Nekotorachanin/Poliisikoira_98. Voi että minua hävettää miltä näytän tässä kuvassa. Kädet on miten sattuu ja huonompi puoleni päästäni korostaa, etten ole kuvauksellinen ihminen. Nuo hiukset muistin vasta kuvauksen jälkeen, argh. No, eihän kameramies siinä viitsinyt ruveta kommentoimaan miten kenenkin tulisi olla. Parempi niin. Silmäni ovat sentään auki. Saman kuvan olen onnistunut rajaamaan ja laittamaan Facebookkiin profiilikuvaksi. (Yksittäinen kuvakin löytyy sieltä). Jep, harva sallalainen on päässyt itse Yoshihiro Takahashin viereen.

Hieman huonommalla laadulla varustettu kuva yhteiskuvasta, jonka sain syksyn alussa kehystettyä. Pitkälti kokoelmani erikoisuus ja pelkästään Yoshihiro Takahashin näkeminen inspiroi minua jo suunnattoman paljon<3

Sen takia olen laittanutkin yhteiskuvan pöytäkoneeni taustakuvaksi.

Viime vuoden Traconissa kun kuulemma otettiin iso ryhmäkuva eikä tälläisiä upeita yhden tai useamman henkilön kuvia. Siltä osalta minua vielä lykästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.