lauantai 20. lokakuuta 2012

Miten kuulen GNG:n tunnarin (sanat)?

Jamma najonku sohda najonku
nani kana ovouoku maa-a gei'itouvou
kanssa japanki tzinga molenky
umaletta wakena imaa wakaruu
lamme wa lamme wa khasheenii  naarii hashiree
saa kinoumou omae vo goette jukundaa
hatsiukae tsiujoni o kinna monogii 
soosa vatashiva moeskinai juuseidaa

huunii muge vaa jassuu lamidaa
haha oja nojo-oni joubi tomuekeedoo
itshi domida kono jume va
dare ino jade nai vatasenai

lamme wa lamme wa tameravatsuu hashiree
mo vakaerodo namidamo kawaii kaketteruu

attarashii kigayanobu 
mitsi nou mukoo dee
nadekara keiokuru
kata narabete hoshiro to
lamme wa lamme wa khasheenii naarii hashiree
saa kinoumou omae vo goette jukundaa
hatsiukae tsiujoni o kinna mononii 
soosa vatashava moeskinai juuseidaa

Tätä oli muuten mielenkiintoista tehdä, koska sai tavallaan perehtyä enemmän GNG:n tunnariin ja miettiä mitä oikein kuuli. Jotkut sanat olen kirjoittanut pidemmin äännetttynä ja jotkut lyhyemmin, mutta ei välitetä siitä. Lisäksi en viitsinyt korjata, jos jonkun paikalla oli k-kirjain eikä g-kirjain tai toisin päin.

Mitäs muuta? Vaihdoin tuossa pari päivää sitten ulkoasua kuin piristykseksi tälle blogille. Vieläkään en tiedä onko ulkoasu liian vaalea ja en pahemmin sen kanssa jaksa värkätä. Huonohan puoli tällä ulkoasulla on edellisen kanssa ettei tähän saa liitetyksi lukijoita palkkiin. Vain blogin lukijaksi liitytään vaikeammin. (Kirjaudutaan sisään ja otetaan vasemmalta lukuluettelo, jonka alapuolella on lisää - nappi. Sen jälkeen lisätään blogin linkki, jota halutaan seurata kohtaan "lisää URL-osoitteesta". Lopuksi pitää vain painaa "lue".)

Olen myös alkanut enemmän blogia kirjoittaessani miettimään, että mistä oikein kirjoittaisin. En nähkääs mielelläni kirjoittelisi samoja asioita kuin mitä Kaksoissolaankin kirjoitan. Ja olisi hyvää, jos nyt tässä tapauksessa oma bloginikin pystyisi tarjoamaan lukijoilleen jotain uutta. Eli kirjottaisin mieluummin syvemmin Gingasta kuin, että jokainen postaus koskisi jonkun oheistuotteen tai ilmestyneen mangan arvostelua. Menee tylsäksi ja pelkät kuvatkin raiskaavat tätä blogia.

Mainitsen tähän väliin ohimennen myös, että joitain oheistuotteita olisi myös tulossa tulevalla viikolla. Itse asiassa minun olisi pitänyt saada tuotteet perjantaina, mutta en voi sille mitään että tämän tuppukylän postin tuominen on niin aikaista. Toista kierrostahan posti ei tule jakamaan. Olen myös saanut hommattua vanhempieni luvalla omat verkkopankkitunnukset eli vastedes saan tilata Ginga tavaraa aivan itse. Aion pitää tämän kyllä ihan kohtuullisena ettei pankkitili näytä nollaa. Uusi kirjahylly on tulossa myös viikon alussa. Vihdoinkin näitä vanhoja asioita on saanut hoidettua, että mangani eivät suorastaan tukehdu tuonne ahtaaseen hyllyynsä. Tuo hylly riittää minulle siksi aikaa, kunnes siirryn toisaalle opiskelemaan.

Syyslomani on loppumaisillaan ja Gingan suhteen olen silloin tällöin katsonut etenkin Weed animea. Hopeanuolen katsomisesta aion pitää taukoa ihan kunnolla eli aion katsoa joulun aikaan animea seuraavaksi. Viime kerta kun katsoin kyseistä animea taisi olla keväällä. Olen myös yrittänyt selailla japaninkielisiä mangoja tai lukea suomeksi haluamiani kohtauksia. Myös Johnista piirsin yhden artin mikä onkin nähtävänä Deviantartissa..

Mutta asiaan! Keskityin myös bongaamaan Kouji Ishiitä (=Hougenin ääninäyttelijää) randomeista sivurooleista eri animesarjoissa. En niinkään katsonut animea vaan keskityin kuuntelemaan ja seuramaan animea sitten kun Kouji Ishiin ääninäyttelemä hahmo oli löytänyt. Tässäpä joitain mitä löysin Gogoanimesta katsoen näitä sarjoja.

- Darker than black jaksot 3-4 (Kenneth)
- Digimon tamers jakso 37 (Chatsuramon)
- Genshiken jaksot 2-3, 5 ja 7 (Haraguchi)
- Kyo kara Maoh! jakso 53 (Fetto)
- Monster jakso 17  (Neo-Nazi Arsonist)
- Mushi-Shi jakso 26 (Takun isä) - tätä en ollut uskoa O_O
- School Rumble jaksot 24-25 (Captain Genkai Goto)
- Shaman King 35-36 (Boris Tepes Dracula)
- Slayers Next jakso 10 (Moros Navrachoa; Zazan) (?)
- Sol Bianca The Legacy jakso 2 (Informant)
- Tactics jakso 1 (Viscount Edogawa, Suzu's Father)
- Tantei Gakuen Q jakso 1 (Detective Arai)
- (The) Twelve Kingdoms jaksot 35 ja 37 (Shoushiba)
- You're Under Arrest  jakso 37 (Gobu)
- Yumeiro Pâtissière jakso 27 (Dabaron)

Kouji Ishiin ääni on pysynyt vuosien varrella aika entisellään. Mutta olikohan se juuri tuossa Mushi-Shi animen kohdalla, kun herran ääni kuulosti aivan eriltä. Myös näille kaikille tyypillisintä oli, että Kouji Ishiin hahmo oli jossain vihollisen roolissa tai hänen hahmollaan oli vihasuhde esim. ihmisiin. Tuli vain jotenkin niin vahvasti Hougen mieleen..

5 kommenttia:

  1. Kiitos, nyt pitäisi miettiä mitä kirjottaisin seuraavaksi. :3

    VastaaPoista
  2. Yritin itsekin kirjoittaa GNG-tunnarin sanoja ylös levyltä, mutta laulaja lauloi niin nopeasti, etten ehtinyt saada kunnolla selvää. Woisit tehdä samanlaisen postauksen Weedistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin muuten lausua tuota ääneen, ja oli lähellä, ettei laatta lentänyt, jos tiedätte, mitä tarkoitan...

      Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.