torstai 19. huhtikuuta 2012

Läheisten suhtautuminen fanitukseen

Suhtautuminen on neutraalia ja hyvä niin. Ei tuo erityisemmin haittaa, se haittaisi jos suhtautuminen olisi negatiivista.

Isä on suhtautunut aina hyvin koko asiaan: ei ole estellyt minua tekemästä tilauksia kerta olen toiminut maksajana. Ihan ensimmäisten saamieni mangojanikin hän on kehunut ulkonäöltään. Ja onhan noista figuureista ja kangasjulisteistakin pitänyt.
Mitään negatiivista ei ole sattunut - joskus ihan huumorimielessä toteaa miten paljon rahaa minulla keräilemiseen menee. Muuta kommenttia ei ole tullutkaan.

Äitini on neutraalisti suhtautunut asiaan: hän tietää mistä pidän ja pyytääkin minua katsomaan jos esim. uutisissa on jotain Japaniin liittyvää. Ei ihmettele sen kummemmin mihin rahani menevät.

Vanhimmalle siskolleni asia on ok. Onhan hän aiemmin yrittänyt mm. mangoja kiinnostuksen myötä katsella - en tosin ole antanut.

Toiseksi vanhin siskoni suhtautuu asiaan hyvin mutta keräilemiseen masentavasti: "sitten kun kyllästyt voitkin myydä nämä kaikki pois". Hän on kyllä osoittanut olevansa tyytyväinen siihen että minulla on jokin harrastus, kiinnostuksen kohde jne..

Pikkusisko pitää aika paljon myös sarjasta. Nykyään hänen faneutensa on suurempaakin - katsoo useammin animea & keskustelee asiasta ja muutenkin pyörii netin maailmassa tämän asian perässä.

Kavereistani kaksi pitää myös Hopeanuolesta. Muille ei ole ollut tarvetta kertoakkaan asiasta - jos olisimme läheisimpiä jne. se saattaisi tulla esille. Ei tätä asiaa ole sen kummemmin tarvetta mainostella kerta olen niin hiljainen yksilö fanina.
Sukulaisille en ole myöskään kertonut asiasta - miksi tuo vaiva? Äitini veljen lapsi on kuitenkin kiinnostunut Hopeanuolesta ihan mukavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.