torstai 29. tammikuuta 2015

Erot animeen (Weed, osa 8)

Animen ja mangan eroavaisuuksia toisistaan, kun vuorossa on Weedin kahdeksas osa.

Missilen ja Jetin tappaminen
Rocketin vaihdettua puolta, joutuvat hänen veljensä Missile ja Jet kärsimään tästä päätöksestä. Kun koirat palaavat takaisin Hougenin luo heidät teloitetaan. Animessa se tapahtuu Hougenin joukkojen kautta, mutta mangassa Hougen hoitaa sen itse.

Crossin kimppuun käyminen
Cross ja Ben elelevät rauhallisissa merkeissä Kofussa. Cross lähtee hakemaan puolisolleen ruokaa ja kun hän palaa takaisin, on Ben lähtenyt omille teilleen. Naaras näkee kauempana edessään juoksevan joukon, mutta jää pian kiinni. Koirat piirittävät Crossin, käyvät päälle ja pakomatka alkaa. Paikalle ilmaantuneet Ken ja Kagetora pistävät kuitenkin jengin kuriin.

Reikan noutaminen
Anime ei näytä tarkalleen, miten Reika otettiin mukaan pakoa suunniteltaessa. Mangassa sen sijaan Reika varta vasten haetaan mökistä, jossa yksi alainen vartioi häntä. John ja Hiro käyvät hakemassa naaraan - alaiset piesten.

Joujin ensiesiintyminen
Animesta pois jäänyt, yksi Crossin ja Benin pennuista on nyt mukana itse mangassa. Hän pieksee samaa porukkaa kuin mitä Ken ja Kagetorakin.

Lisätietoa Minnien kuolemasta
Jouji näkee unta sisarestaan ja siinä käydään läpi naaraan kuolemaa. Minnie nimittäin putosi virtaan ja hukkui. Jouji oli paikalla, kun tämä tapahtui ja alkoi syyttää itseään kuolemasta. Hän ei nimittäin voinut tehdä tilanteessa mitään.

Ginin pyyntö
Gin pyytää Sasukea ja Hookia auttamaan, jotta Johnin porukka pääsisi pakoon. 

Hmm. Huomasin myös paikan olevan hieman eri kohtauksessa, jossa Weed ja GB löytävät Hiron ja Reikan. Animessa he katsovat rinteeltä alas, kun kaksikko kävelee alhaalla. Mangassa he kiipeävät samaa rinnettä ylöspäin eli tulevat Weediä ja GB:tä vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.