keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Ruokailuvälineitä

Japanilaisen huutokaupan puolelta löytyi jotain harvinaista. GNG:n ruokailuvälineitä säilytyskotelossa ja vieläpä avaamatomassa sellaisessa.

Syömäpuikothan ovat itselleni näistä tutuimmat. Mutta sanoisin, etten ole koskaan nähnyt vastaavaa lusikkaa tai haarukkaa missään. Tai sitten kerran ja onnistunut unohtamaan tämän kohtaamisen. Silti ainakin kotelo tulee uutena asiana. Tyylillisestihän se onkin todella upea, kuten nämä vanhat GNG:n oheistuotteet tuppaavatkin olemaan.

Kuitenkin kotelo on väriltään ehkä vähän liian tumma. Omasta mielestäni hahmot voisivat erottua siitä paremmin vähän vaaleammalla sävyllä. Mutta tykkään kuitenkin valituista hahmoista ja miten niidenkin kautta kerrotaan tarinaa. Ginin syntymää, ystävyys Daisuken kanssa ja vihollinen Akakabuto.

Oma keräilyni on ollut pitkään jäissä, etten edes tiedä haaveilenko tällaisten tuotteiden omistamisesta. Näistä kuvista ja niiden katsomisesta saa nimittäin jo paljon.

3 kommenttia:

  1. OHO! Jotenkin aina ihmettelee, että miten joitain vanhoja tuotteita löytyy vieläkin paketeissa ja vieläpä käyttöesineitä. Hieno setti kylläkin :>
    Harmi, ettei ole kuvaa toiselta puolelta... ehkä siellä ei ole mitään kuvaa ja se on vain sininen.

    VastaaPoista
  2. Äh! Ei kun oli siellä kuva toisestakin puolesta :D
    Olinpa sokea!

    VastaaPoista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.