keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Erot animeen (Weed, osa 25)

Mangan tapahtumia, joissa piilee eroa animeen. Osat 25-26.

Vuorilinnan räjäytys
Ihmiset alkavat jo toteuttaa suunnitelmiaan. Neljä miestä laskeutuu alas helikopterista. He heittelevät kyynelkaasupanoksia, mikä saa Hougenin alaiset kaikkoamaan. Tämän jälkeen räjähteet asetetaan paikoilleen. 

Weed, Jerome, Tesshin
Mangassa kolmikko liikkuu keskenään ja joutuu Kamakirin väen väijytykseen. He kuitenkin pääsevät läpi ja matka jatkuu Torahampaalle. Siellä koirat käyvät Hougenin väen päälle. Weed yrittää pelastaa Hougenin kynsiin joutuneen työmiehen. Samalla hän ajautuu yhteenottoon Hougenin kanssa.

Hougen karkaa
Hougen tekee pienoisen tempauksen. Hän menee Vuorilinnan sisään ja pakenee toista kautta. Tällöin alaiset ovat vaarassa jäädä ja kuolla paikassa, jossa räjähtää. Weed, Jerome ja Tesshin yrittävät itse asiassa saada alaiset uskomaan räjähdyksen olevan totta. Pian koirat huomaavatkin sen itse ja se tapahtuu.
Kamakirin ja Ginin joukot ovat turvallisesti kaukana näkemässä tapahtuman.

25. osa päättyy siihen, kun Gin yrittää puhua Batia ja Kiteä puolelleen. Buruge saapuu paikalle. Hän on tehnyt valinnan seurata Giniä. Viimein syntyy taistelu Kamakirin ja Weedin väen välille.

Hougenin ja Weedin taistelu 
Hougen ja Weed taistelevat Torahampaan raunioiden luona. Weed pääsee tekemään ZTB:n. Hougen lentää kauas kuten Weedkin.

Taistelu
Mangassa Kamakirin ja Weedin joukkojen taistelu on mm. siitä erilainen, että Moss ja Musashi pääsevät taistelemaan. Myöskään Hiro ei tule erikseen paikalle kuten animessa.
Kamakirin kivekset myös lentävät GB:n suuhun. Taistelun lopussa Bat ja Buruge tulevat paikalle joukkojensa kanssa, Ginkin tulee oman joukkonsa kanssa.

Sniper taisteluun
Tesshin aikoo käydä makaavan Hougenin kimppuun, jolloin Sniper pääsee yllättämään. Hän tekee todella pahaa jälkeä ja Tesshinin suoli pääsee pullottamaan ulos. Hougen heittää kuitenkin Tesshinin pois. Myöhemmin Rocketin joukko saapuu ja Jerome lähtee Hougenin perään. Jerome heitetään ja hän tippuu alas kalliolta. Hougen ja Weed seuraavat perässä.

Lopussa nähdään hieman ihmisten toimintaa ja koirat auttavat Tesshiniä. Jerome ja Hougen käyvät omaa taisteluaan, jonka seurauksena Jerome päätyy koskeen.

Animesta poiketen mangassa ei nähty kohtausta, jossa GB tökkää Weediä isänsä lähelle ja Weed tuntee ensimmäistä kertaa isänsä lämmön.

2 kommenttia:

 1. "Erot animeen"? Nämä vain tuntuvat siltä että selität mitä mangassa tapahtuu, etkä mainitse juuri yhtään miten anime hoiti asiat (etenkin Hougen-saagan lopussa Studio Deen meni kirjoittamaan asiat kokonaan uusiksi).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Hieman alle 20. osaan olikin helpompaa puhua vielä ihan eroavaisuuksina, koska ne olivat niin selkeitä ja yksittäisiä. Sitten mangassa tapahtuukin niin paljon verrattuna animeen.

   Näin vain tylsäksi alkaa selittää tuttua animea uudelleen. Mutta olet oikeassa, että tämä puoli olisi vielä pitänyt huomioida.

   Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.