maanantai 7. marraskuuta 2016

Orion osa 7

Orion, Izou, Sasuke, Heizo ja Tyson juttelevat Bonin kanssa. Jonkin ajan kuluttua he suuntaavat Gyojanumaan. Koirat sukeltavat lampeen ja siirtyvät kohti luolaa. Matheus on siellä heitä vastassa. Matheuksen nuorempi veli Blanca katselee joukkojensa kanssa puussa roikkuvia Jimiä ja Keepperiä.

Masashige on otettu panttivangiksi ja hän makaa verisenä kallionkolossa. Mm. Tesshin ja Shirozaru seisovat hänen yläpuolellaan.

Sasuke, Tyson ja Heizo ovat jääneet lammelle odottelemaan. Sasuke ilmeisesti kuulee lähettyvillä muita, jolloin hän lähtee niiden perään. Koirat piiloutuvat ruohikkoon ja tarkkailevat laumaa. Jim ja Keeper haistelevat. Pian Blancan porukka äkkää heidät ja piirittää kolmikon. Syntyy taistelu.

Masamunen joukkoa nähdään liikkeellä. Tesshin puhuu muille sotureille ja nappaa Masashigen. Hän viskaa koiran maahan syötiksi ja jää itse kyttäämään tilannetta. Masamunen porukka on nimittäin lähellä. Masamune juttelee Masashigen kanssa. Tesshin iskee Battougalla koiran kimppuun. Touhu on veristä. Tesshinin kimppuun käydään ja alkaa sataa. Koirat huomaavat Sanadan joukkojen seisovan kalliolla. Koirat taistelevat.

Blancan joukkojen ja kolmikon välit eivät oikeastaan kehkeydy pitkäksi taisteluksi. Tilanne on aika pian ohi. Sillä välin koirat juttelevat Matheuksen kanssa. Izou hyökkää tämän kimppuun. Koirat haavoittavat toisiaan, jonka jälkeen tilanne keskeytyy. Izou, Orion ja Bon pakenevat. Matheus seuraa kiivaasti perässä ja vedessä käydään taistelua. Orion pääsee pakenemaan, mutta ei näe Izoua missään. Hän sukeltaa uudelleen ja Matheus pitää Izoua maassa veden alla. Eräs toinen koira käy Orionin päälle. Vanhin ja Kogat kuitenkin pelastavat heidät.

Bon juoksee Blancan joukkojen luo. Mutta ne eivät pahemmin välitä hänestä, vaan jatkavat matkaa. Orion ja muut saapuvat. Izou on käydä Bonin päälle. Mutta Bon ehtiikin ensin. Jinemon hortoilee pyörätuolinsa kanssa ja pudotta avaimen. Shirozarun porukka liikkuu ja törmää mangan lopussa Tesshiniin ja muihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.