maanantai 14. marraskuuta 2016

Erot animeen osa (19)

Mangan kulkua 19. osasta ja missä se poikkeaa animesta.

Weedin ja Sniperin taistelu
Tässä osassa Weed ja Sniper pääsevät taistelemaan keskenään. Taistelun tuloksena Sniperin naamassa oleva metallilevy särkyy. Hahmoa nähdään vielä myöhemmin Weedin perässä.

Koirat liikkeellä
Moss, Jaguar, Musashi ja muut vanhat soturit nähdään ylittämässä Seton siltaa. Animessa koirien siirtymistä ei varsinaisesti nähdä, vaan ne tulevat Jeromen mukana.

"Ginin" ruumiin löytyminen
Akame, Kurotora, Mel ja Cross löytävät koiran ruumiin luullen sitä Giniksi. Mutta koirat toteavat nopeasti, ettei ruumis ole hänen.

Kamakiri värväämässä
Hougen ja Genba etsivät kenraaleikseen sopivia ehdokkaita. Mangassa Kamakiri tiedottaa tästä vielä erikseen seisoen Torahampaalla. Hän vaikuttuu mm. Toubein taidoista. Tässä versiossa nähdään siis tällainen yksityiskohta. Manga tarjoaa myös nimiä eri hahmoille, jotka jäivät animessa nimeämättä. Jaw ja Mirko ovat hyviä esimerkkejä tästä.

Pennun kohtaaminen
Matkallaan Weedin poppoo törmää pentuun ja koiraan, joilla on kiistaa saaliista. Pentu on hankkinut saaliin ja koira yrittää anastaa sen. Saalis palautetaan takaisin pennulle.

Jos taas animeen verrataan niin, versiossa on kohtaus jossa Kyoshiro lähtee Melin perään. Hän luulee koiraa Hougenin väeksi ja tässä kohtaa Weed ja Kyoshiro sopivat aiemmat kiistansa. Kun kenraaleita valitaan, Gin kuulee taistelut. Mangassa tätä ei näytetä. 

Toubei eri paikassa 
Genban ja Weedin joukon taistelu on alkamaisillaan. Mangassa Toubei kulkee kolmantena. Mutta animessa hän on heti Genban takana. Marssijärjestys on siis eri.
Hook ei myöskään näytä olevan mangassa ylhäällä odottamassa Genban joukkoja. Itse asiassa Izou ja muut nähdään ylhäällä. Animessa heidän nähdään saapuvan melko pian ennen taistelun alkamista.

Muuten mangan loppu perustuukin Ginin pakenemiseen.

2 kommenttia:

  1. Tuli tuosta Jaguarista mieleeni, että sehän ei edes esiinny Weed-animessa. Se vaan katoaa jonnekin Hopeanuoli-animen jälkeen. Varmaan johtaa jotain omaa laumaansa jossain. Onneksi häntä nähdään sentään mangaversiossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, taisin mainita hänestä jossain aiemmassa osassa.

      Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.