keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Versioiden kuvat oheistuotteissa

Olette varmaan huomanneet, miten animen ja mangan kuvia on käytetty oheistuotteissa. Kuvat voivat olla suoraan versioista tai sitten niitä on muokattu. Tämän postauksen ideana on koota juuri niitä kuvia, joita on käytetty oheistuotteissa. Yhteen osaan en varmaan saa kaikkea, jolloin jatkoa seuraa.

Näistä muokatuista kuvistakin olisi tarkoitus tehdä omaa postaustaan.

PurePlastic ja Creation Advance ovat tehneet tällä kuvalla omat kangasjulisteensa. Pureplastic mitoilla 42 × 59 cm ja CA 70 x 130. Jälkimmäinen on käyttänyt kuvaa myös kännykänkuoriin

Yllä olevaa kuvaa on käytetty mm. Creation Advancen valmistamassa termosmukissa.

Kuva esiintyy Weedin figuurien säilytyslaatikoissa yhtenä kuvana.

Tätä kuvaa esiintyykin useimmissa oheistuotteissa. Yksi näistä on esim. TopSangyon valmistama Zippo. Muuten kuvaa tavataan yhden badgen ja avaimenperän muodossa. Kuva komeilee myös Gajou no Kettou Henin ensimmäisessä kannessa.

Sakuraa ja Weediä juoksemassa on käytetty badgena ja TopSangyon Zippona. Jälkimmäisessä kuva on mahtunut/käytetty kokonaan. Badgessa yläosa on jäänyt pois. Gajou no Kettou Henin ensimmäisessä osassa tavataan myös tätä kantta.

Weedin ryhmäkuva esiintyy Creation Adcancen valmistamassa kännykänkuoressa.

Ryhmäkuvaa on käytetty Creation Advancen kangasjulisteessa. Suomalaisen taidekirjan kannesta voi myös löytää tämän kuvan.

Weed, äitinsä kanssa nähdään CA:n kangasjulisteessa ja yhdessä Tosho puhelinkortissa. Kuvahan näkyy myös Boku no inu, boku no Weedin kannessa. Mutta tausta on erilainen.

Weedin ryhmä juoksemassa esiintyy Creation Advancen termosmukissa yhtenä kuvana.

Seuraava kuva esiintyy yhdessä TopSangyon valmistamassa Zippossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.