keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Orion osa 5

Manga alkaa sillä, kun koirat selvittelevät onko Izou hengissä. Pian kuitenkin huomataan, että on. Lisää laumalaisia etsitään. Kaikki eivät kuitenkaan selvinneet lumivyörystä, mm. Shinsaku ja Kazuki. Orion on raivoissaan ja lähtemässä kostamaan ystäviensä kuoleman. Mutta Izou estää häntä. He olivat sentään onnistuneet jättämään vihollislauman taakseen. Koirat ulvovat ja Masashige on omassa piilopaikassaan tarkkeilemassa. 

Matka jatkuu ja lauma törmää viholliskoiriin. Jirōta Ishibuchiin, jolla on tarkoituksena viedä mm. Taichi (ja muita pentuja) koulutusleirille. Izou on raivoissaan Jirotalle ja koirat ryhtyvät taistelemaan. Izou tappaa hänet repimällä oikean takajalan ja suuren palan pään oikealta puolelta. Myöhemmin he kohtaavat toisen lauman, jonka kimppuun viholliset ovat hyökänneet. Koirat liittoutuvat.

Mm. Chōrō (GDWO) ja kaksi muuta hänen alaistaan joutuivat Jirotan joukkueen uhreiksi.

Kun koirat jatkavat matkaansa, he hoksaavat tuntemattomia koiria puussa. Koirat pudottautuvat ja alkavat pyöriä ilmassa kuin olisivat tekemässä Battougaa. Mutta koirat lähinnä putoavat toistensa niskaan. Heidän kouluttajansa astuu esiin. Tesshin, joka on opettanut Battougaa vahvistaakseen Ohun armeijaa. Jokunen jo selkeästi hallitsee iskun.

Myös Orion olisi innokas oppimaan iskun. Hän yrittää iskeä harjoitusvastustajaltaan kepin poikki. Käykin niin, että Orion vaipuu ikään kuin transsiin ja onnistuu iskemään Battougalla vastutajaansa. Tätä kaikki ihmettelevät.

Sillä aikaa vuorilla Jinemon kohtaa Masamunen laumoineen. Mies ruokkii koirat ja ne alkavat pian johtaa Jinemonia. Koirat ajavat miehen jyrkänteen reunalle ja Masamune tyrkkää miehen alas.

Orion jatkaa harjoitteluaan. Tietoisesti yritetyt iskut eivät onnistu. Orion saa Battougan toimimaan ainoastaa vajoamalla transsiin. Orionin voimat ja nopeus kuitenkin kehittyvät yksin harjoitellessaan. Muille hän tekee lähinnä kuperkeikkoja salatakseen oppimansa.

Ohun alueelle ilmestyy uusi lauma, joka joutuu tekemisiin kai-kenien kanssa. He koittavat mm. antaa Kawasemille karhunlihaa. Kawasemi suuttuu tiineenä olleen emokarhun tappamisesta ja iskee yhden koirista veteen. Kawasemi poistuu ja tapaa Sanadan joukkot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.