keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Erot animeen (osa 17)

Mangan omaa polkua osista 17-18.

Gyōjanuma
Mangassa Tesshin sukeltelee Gyōjanuma-nimisessä lammessa. Hetken etsiskelyn jälkeen, Tesshin löytää Vanhimman. GNG:n aikaisia tapahtumia muistellaan ja Vanhin yrittää jopa itsemurhaa. Weed ja muut kuitenkin estävät sen.

Ginin pakomatka
Majaillessaan Hougenin luona, Johnin ja Smithin hahmot ilmestyvät Ginin eteen. He kannustavat häntä lähtemään, jolloin Ginin pakomatka alkaa. Animessa Kyoshiro ja Toubei hoitivat Ginin muiden luo. Mangassa Ginin karkaaminen huomataankin melko pian, jolloin Sniper ja muut lähtevät perään. 

"Ginin" kuolema
Sniper ei onnistu saamaan Giniä kiinni, jolloin hän tappaa hahmoa muistuttavan koiran. Sniper vie sen Hougenin eteen ja valhe menee täydestä. Ruumis heitetään myöhemmin rotkoon Torahampaalla. Gin päätyy lopulta ihmisten hellään hoivaan.

Mel ja Moss
Manga näyttää Melin harhailua kaupungissa. Itse asiassa Mel eksyy Mossin luo ja saa tältä ruokaa. Kun Moss saa kuulla, mitä Ohussa on tekeillä - hän lähtee Melin mukaan. Myöhemmin nähdään, kuinka Hougen heittää Mossin syrjään tämän ollessa tiellä. Tapahtuneen jälkeen koirien tiet erkanevat, kun kumpikin lähtee etsimään lisää väkeä.

Jerome tappaa ajokoirat
18. osassa Jerome tappaa ajokoirat. Animessa heidän tilallaan on Lector ja Thunder.

Mole, Sasuke ja GB
Kolmikko nähdään Hougenin alueen lähettyvillä. Mole käy Ginin majassa, joka on tyhjillään. Koirat miettivät, mitä tehdä kun selviää ettei Gin ole siellä. GB ja Sasuke tulevat siihen tulokseen, että olisi parempi yrittää soluttautua joukkoon. 

Ken'ichi
Mangassa esiintyy mm. tämän niminen, uusi sivuhahmo. GB tekee hahmoon tarkempaa tuttavuutta soluttautumisensa aikana.

Jeromen jälkeen 
Jeromen teon jälkeen Reika tulee lohduttamaan Weediä etupäässä. Muutkin tulevat, mutta hahmoilla on vähän ruutuilaa, jos animeen vertaa. Myöskin Jouji ja Ron nähdään Kyoshiron ja muiden lisäksi Jeromen perässä. 
Myöhemmin Jerome törmää Meliin ja he joutuvat taisteluun Sniperin kanssa.

Weedin itsetuhoisuus 
Mangassa Weed lähtee omin nokkineen kohti Hougenin olinpaikkaa. Tässä vaiheessahan Hougen on jo Ohussa. Tämän matkan aikana Weed antaa kahdelle koiralle turpaan. Jerome onnistuu seuraamaan Weediä ja hän lähtee avuksi taisteluun. Weed saa vastaansa Sniperin.
Animessahan Weed lähti Tesshinin kanssa majaan ja kohtasi Lectorin ja Thunderin. Mutta niin tässä kuin mangan versiossa, Weedin muu lauma tulee jälkijunassa.

Animessa nähdään, kuinka Teru ja muut jäävät Kogien hoivaan. Mel näkee Hougenin tulon lumen alta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.