keskiviikko 7. syyskuuta 2016

GNG: korttien iso säilytyslaatikko

Omistan tällä hetkellä kaikki kolme keräilykorttien säilytyslaatikkoa. Näiden lisäksi on olemassa vielä isompi säilytyslaatikko, joka minulta on uupunut. Ei tosin enää.

Frita mainosti heinäkuun tienoilla laittavansa myyntiin säilytyslaatikoita. Hyödynsin tilaisuuden, vaikka ei ollutkaan selvää miten käy. Voitanko huutokaupan summalla x?

Ison säilytyslaatikon idea on siis se, että siinä säilötään näitä kolmea pienempää rasiaa. Olen tosin nähnyt pelkästään keräilykortteja säilytettävän tässä yksilössä. Miksei niinkin voi tehdä. 
Harmikseni omat pienemmät rasiani sijaitsevat 600-700 kilometrin päässä. Näin ollen en pääse itse testaamaan rasioiden mahtumista isoon säilytyslaatikkoon. Kuvia olen kyllä nähnyt tästäkin. Mutta se ei ole sama asia.

Säilyslaatikon kunto on mieleinen. En kammoksu sitä, että pahvi on vähän kuppuralla. Tai miten pieniä kulumia saattaa löytyä. Akakabuton oikean tassun kohdalla on pihkaa ja takaosassa liimatahroja. Jälkimmäisessä ne nyt tuskin haittaavat kerta laatikko on poikkeuksetta jollain pintatasolla.
Olen sinänsä tyytyväinen, että pihka sijaitsee etukannessa juuri tuossa kohdassa. Akakabuton väri nimittäin imee pihkan väriä jonkin verran. Näin katse ei kiinnity siihen samalla tavalla. Pihkakohta on oikeastaan kivan sileä, jolloin se häiritsee vähän. Silti pihka on esteettinen haitta. Ehkä se silti tuo kokoelmaan ja keräilyyn jotain uutta. Kaikki eivät ole samanlaisia.

Rakastan aiva tolkuttomasti näitä värejä, joita säilytyslaatikoissa nähdään. Miten ne on ylipäätään häivytetty reunoilta ja kaksikin väriä yhdistyy. Kuvatkaan eivät voisi olla parempia. Vaikka löytyyhän oikeanpuoleinen kuva yhdestä näistä pienemmistä rasioista. Keskellä oleva pinkki kolmio, joka erottaa kuvat - on myös oikein kiva. Kansi ei ole vain tasapaksua kuvaa.
Kokoa rasialla on 9,5 cm x 28 cm x 3,5cm. Mitat ovat mielestäni todella hyvät. En ottaisi leveyttä tai pituutta yhtään enempään. Tällä koolla rasia on tiivis kokonaisuus.

Mietin rasian kohdalla sitä, että kuuluko kahden sivun kohdalla näkyä niittejä? Mutta ilmeisesti näin on oltava, jotta rasia pysyisi jotenkin kasassa. Silti niiteistä on vähän ristiriitainen fiilis. Ne tekevät näistä sivuista vähän rumia. Olisivatkohan liimaukset olleet parempi vaihtoehto? Tosin epäilen kestävyyttä. Sisäpuoli on kuitenkin todella siisti ja nätti siltä osin.

Säilytyslaatikon lisäksi sain 20 erilaista pussukkaa. Yhdessä pussukassa on 3 korttia, jolloin omistan kaiken kaikkiaan 60 kappaletta. Kortit ovat tosin sattumanvaraisia. Ikävää siinä mielessä, että tämä olisi ollut hyvä niksi saada kaikki kortit. 
Tällä hetkellä en tiedä, avatakko vai eikö pusseja. Toisaalta minulle on se ja sama, koska keräilyinto kortteihin on nolla. En halua myöskään turmella pusseja keräilymielessä. Silti joku uteliaisuus haluaisi tutkia ja tietää sekä verrata kortteja jo omistamiini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.