torstai 28. heinäkuuta 2016

Orion osa 3

Orionin juonitiivistelmät jatkuvat jälleen. Olen päättänyt, että teen enää tiivistelmät osista 3-9. Muuten näitä löytyy melko kattavasti ja haluan, että alkupään osista löytyy tiivistelmät.

Manga alkaa sillä, kun Yamabiko jatkaa taisteluaan kolmen kai-koiran kanssa. Hän jää nopeasti tappiolle. Orion on lähettyvillä Tysonin ja Heizonin kanssa. Hetken kuluttua Orion puuttuu taisteluun. Kai-koirat lähtevät aika pian sen jälkeen, kun Kojuro ja eräs toinen koira saapuvat. 

Kisaragi on asettunut karhunpesään - suojaan lumimyrskyltä. Hän huomaa, että reiästä alkaa pilkottaa jotain. Masashige ilmestyy suoraan Kisaragin eteen. Hänen mukanaan on muutakin joukkoa. Kisaragi yrittää kiihdyksissään napata Masashigea. Mutta hän ehti jo ulkopuolelle. Kisaragi hyppää suoraan suuaukolle. Masashigen lisäksi neljä muuta koiraa käyvät hänen kimppuunsa. Kohtalon voi varmaan päätellä? Eikä Izon puolison, Sayokon ja pentujen tarinakaan ole ruusuinen.

Orion temmeltää Yamabikon kanssa. Hidetoshia ja Daisukea nähdään jälleen lentelemässä taivaalla. Kojuro kertoo koirille tarkemmin Masamunesta. 

Sasuke, Shirozaru ja Izou ovat myös liikkeellä. He kohtaavat samat kai-koirat, jotka olivat aiemmin Yamabikon kimpussa. Kait tappavat karhun ja Sasuke menee varsin lähelle puhumaan. Kuitenkaan konflikteja ei synny.
Tässä välissä näytetään Masamunea ja hänen joukkojaan. Masamune innostuu tappamaan yhden koiran irrottamalla sen pään. Izou, Shirozaru ja Sasuke itse asiassa näkevät tämän.
Kolmikko ja Orionin porukka törmää toisiinsa. Orion ei tahtoisi lähteä Sasuken mukaan, vaan jatkaisi mieluummin taistelua. Ohun puolustamiseksi. Izo kuitenkin iskee hänet tajuttomaksi ja Orion viedään siskonsa Bellan luokse. Orion heräilee heinäpediltä muiden kanssa ja Bella on liikuttunut veljensä näkemisestä.

Myöhemmin käykin niin, että Orion pääsee sittenkin mukaan. Lauma lähtee jälleen liikkeelle. Matka pysähtyy, kun Izou törmää maassa olevaan ruumiiseen.. joka on liiankin tuttu. Muitakin löytöjä tehdään karhunpesästä. Yksi koira tavataan elossa ja hän kertoo tappajien nimet. Mutta ei kuitenkaan selviä vammoistaan. Ruumiit viedään karhunluolaan ja matka jatkuu. Mahdollisia tappajia etsien. Mutta koirat kuitenkit väsyvät. Orion viettää yön Izoun syleilyssä. Mutta aamulla herättyään hän huomaa Izoun jatkaneen matkaa yksin. Orion, Tyson ja Heizo lähtevät väistämättä perään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.