torstai 28. huhtikuuta 2016

Bikinityttö ja isot pehmot

Tässä postauksessa esiintyy neitokainen bikineissä. Vieläpä Ginga-tavaran kera.

Ulkomaalaisella foorumilla joku oli löytänyt vanhan mainoksen, jossa esiintyy kaikki versiot isoista GDW:n pehmoista. Tämä sai ainakin omat luulot karisemaan, kun varmistui että hahmosta x onkin iso pehmo. Monenlaisia epäilyjä on siis ollut. Enkä liene ainoa.

Huomatkaa, että pehmojen lisäksi kuvissa esiintyy zippoja (tupakansytyttimiä). Oman ymmärrykseni mukaan isoista pehmoista yksi kappale maksaa 2000 jeniä. Pieni taas 1000. Yhdellä zippolla taas on hintaa 9000 jeniä. Veroja ei ole näissä huomioitu ollenkaan.

Goraku on tosiaan ollut juuri K-18 tyyppinen miestenlehti. Eli ehkä siksi voi ymmärtää, miksi mainos näyttää tältä. Liekö sitten mainos vaikuttanut pehmojen myyntiin - suuntaan, jos toiseen.

6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista kerrassaan. Minun mielestä on aika hassua, että pehmoleluja mainostetaan k18 lehdessä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, käy mainoskikasta sellaiseenkin lehteen.

   Poista
  2. Ei pehmolelut ole pelkästään lapsia varten. Weed ilmestyi aikuisille miehille tarkoitetussa lehdessä, joten on ihan ymmärrettävää, että samassa lehdessä (mies)faneille yritetään kaupata pehmoja.

   Poista
 2. No, myydäänhän deodoranttia, autoja, kylpyhuoneen puhdistusaineita, vaatteita ja ties mitä muutakin bikinitytöillä. Mainostetaankohan Japanissa muitakin pehmoleluja (esim. pokemoneja) samalla tavalla?

  VastaaPoista
 3. Jotenkin tuntuu pervolta, jos Pokémon-pehmoja myydään bikinilikkojen keikistellessä mainoksissa, se on kuitenkin selkeästi lastensarja. Weed on hiukan eri juttu, koska se julkaistiin miehille suunnatussa sarjakuvalehdessä. Vaikka hassulta tuntuu, että aikuisille suunnatuissa sarjoissa oheistuotteiksi valmistetaan pehmoleluja. Sytyttimiä en niin ihmetellyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pehmot ole pelkästään lasten juttu. Kyllä aikuisetkin voivat tykätä suosikkisarjastaan tehdyistä pehmoista.

   Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.