sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Minulle tehtyä Ginga-fanartia

Vuosi tai kaksi vuotta sitten piirsin enemmän, jolloin väkersin muille piirroksia kun minulle piirrettiin. Piirrokset koskivat niin omia kuin Gingan hahmoja. Tässäpä siis minulle tehtyä taidetta. En omista töitä, vaan ne kuuluvat alkuperäisille tekijöilleen.

Yllä olevan Rikin on piirtänyt Kalmanhukka. Olen aina pitänyt hänen vähän terävämmästä tyylistään ja taiteestaan, joka on sangen mielikuvituksellista. Kalmanhukalla on erikoisempia elementtejä ja tyylejä tekniikoissaan, jotka ovat muotoutuneet hänelle ominaisiksi. Väritys on todella hyvä ja kynien käytön osaamisen näkee selkeästi. Riki-työ ei ole kuitenkaan jäänyt tyhjäksi, vaan valkoista tilaa on lähdetty käyttämään rajaamalla. Tekniikan puolesta piirrokseen on käytetty hyvin paljon, jolloin yksinkertaisuus näyttää hyvältä ja miellyttävältä.

Alkuperäisen työn löydät täältä.

Pyysin joskus aikoinani Yurikoa piirtämään minulle Jeromen kaikenikäisten foorumilla. Tuolloin hahmo kuului vielä suosikkeihini, jolloin siitä oli pakko saada artia. Tämä piirros kelpaa minulle tällaisenaan eli en olisi kaivannut mitään taustoja tai vastaavia. Oikein kiva piirros, joka tapauksessa näiltä ajoilta.

Alkuperäisen työn löydät täältä.

Toinenkin Jerome nähdään Cenere-chanin työssä, jossa hahmo komeilee Torahampaan edessä. Vaikka en ehkä ole niin tarkka Jeromen silmistä, olisin toivonut käytettävän jotain toista väriä. Sävy on kuitenkin kehumisen arvoinen. Myös toisen takajalan olisi voinut piirtää taakse. Mutta kaiken kaikkiaan Jeromen ilme on erittäin söpö ja maan sekä oksien väriä on osattu sävyttää erilaiseksi.

Alkuperäisen työn löydät täältä.

Mapi-z on piirtänyt yllä olevan Fujin. Nykyistä nimimerkkiä en enää muista, jolloin en löydä alkuperäistä kuvaa. Ja sitä ei taida olla silläkään käyttäjällä.. Tässä työssä ilahdutti tyyli ja ennen kaikkea takataustan toteutus! Siihen oli kuulemma käytetty oikein erikoisia brusheja. Se näkyy onnistuneea toteutuksena.

Kuroikyuubi on piirtänyt yllä olevan Kisaragin ja Kiten. Taustattomaan olen jälleen tyytyväinen, kun tiedän miten ne kyseiseltä piirtäjältä kuitenkin luonnistuvat. Kiten etujalat pääsevät mukavasti oikeuksiinsa ja puut ovat työn paras osuus. Itselleni tulee maisemasta kivasti mieleen kohtaus, jossa Kite ja Tesshin ovat metsässä. Siltä kannalta työkin on onnistunut.

Alkuperäiset työt täältä ja täältä.

Pyysin muistaakseni silloisella roolipelifoorumillani Mutua piirtämään Ginistä kuvan. Tyylistä näkee, että Ginga on ollut vaikuttajana, mutta mitä sitten. Tyyli on kuitenkin hiotunut omakseen ja itse pidän siinä mm. siitä, miten hänen koiransa ovat rakenteellisesti vahvoja ja jämäkkiä. Vahvuus näkyy myös esim. korvissa, joista tykkään.

Alkuperäinen kuva löytyy Facebookista, mutta sitä en klikkaa tänne.

Myös Smurffi on piirtänyt minulle Reikan. En enää edes muista, olenko tässä työssä (sekä Kiten ja Jeromen suhteen) aina puhunut taustatoiveista. Tämän suhteen taisin kuitenkin pyytää ainakin punaista toriia, mutta Smurffi teki myös omia ratkaisujaan. Laskeva aurinko on kaunis ja työssä on muutenkin vaaleat ja lempeät värit, jolloin se on todella nätti.

Alkuperäisen kuvan löydät täältä.


Heru on piirtänyt minulle Smithin ja vastaavasti kyseisillä neidillä on tyylissä sellaisia piirteitä, joista pidän. Smithin korkeus pistää mukavasti silmään, mutta ennemminkin positiivisena piirtenä. Anatomia on mainio ja Heru on saanut hyvät linet aikaan hiirellä piirtämällä. Väritysten rajat voisivat kuitenkin olla tasaiset. Myös Smithin korviin olisin kaivannut valkoisia laikkuja. Mutta kyllähän hahmo on täysin tunnistettavissa.

Alkuperäinen kuva täältä.

KuroiKyozhi on piirtänyt GB:n. Täytyy sanoa, että pidän työn sinisestä rajauksesta ja hahmo ns. istuu hyvin paperille. Anatomia ja itse varsinainen kynänliike on ollut sujuvaa, minkä näkee päälle päin. Piirtäjä on kuitenkin pitänyt jalkoja liian pitkinä, mutta itse näen sopusuhtaisuuden muuhun kehoon nähden.

Alkuperäinen kuva löytyy täältä.

Mainitsen vielä sen verran, että Mutun ja Yurikon työt olen ottanut requestina eli he ovat piirtäneet vain minulle. Muita töitä vastaan olen piirtänyt takaisin, mutta kyseisiä rumiluksiani minulla ei onneksi ole enää tallella.

3 kommenttia:

 1. "Kiten etujalat pääsevät mukavasti oikeuksiinsa ja puut ovat työn paras osuus."

  Puut ovat paras osuus.. Joo-o, nuo puut ovat brusheja ja niihin ei ole piirtäjä kyllä käyttänyt vaivaa tai aikaa muuten kuin lätkäisemällä brushit taustaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, tuli nuo brushit puheeksi. Näyttävät siitä huolimatta.

   Poista
 2. Voi apua tuo minun Jerome! Hyvä jos edes muistin tuon olemassaoloa. No onneksi kelpasi tuollainen köyhä väkerrys, haha. :D

  VastaaPoista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.