torstai 21. toukokuuta 2015

Erot animeen (Weed, osa 10)

Animen ja mangan eroavaisuuksia toisistaan, kun vuorossa on Weedin kymmenes osa. Mukaan on otettu yhtätoistakin osaa.

Sniperin ensiesiintyminen
- Sniper ei esiinny Weed-animessa, vaan hän on jäänyt siitä kokonaan pois. Manga kertookin, miten Sniper selvisi pudotuksesta ja on nyt tullut kostamaan Ginille.

Terun isän korva
- Terun isä juoksee animessa karkuun ja törmää Weediin. Kyoshiro kaataa hänet maahan ja leikkaa korvan irt. Mangassa tämä on tapahtunut hieman aiemmin (kohtausta näyttämättä). Eli Weediin törmätessä korva on jo poissa. Kyoshiro on myös mangassa huomattavasti väkivaltaisempi, kun hän puree koiran niskaa verisesti.

Terulla toinen nimi, Kouta
- Mangassa Kyoshiro käyttää Terusta nimeä Kouta. Nimi palautuu kuitenkin myöhemmin.

Terun katoaminen
- Animessa Teru katoaa, kun Lector ja Thunder nappaavat hänet kesken mäenlaskun. Mangassa pentu lähtee selkeästi omille teilleen ja nähdään, miten sivusta tuleva koira nappaa hänet. Kummassakin versiossa hän oli silti Kyoshiron ja Weedin seurassa.

Ginin tallaaminen
- Genba selittää alaiselleen veljensä hauskasta ideasta, jossa uskollisuus näytetään Giniä tallaamalla. Manga ei puhunut siitä vielä tuossa vaiheessa.

Thunderin päälle käyminen
- Kummassakin versiossa Hiro höykyttää Lectoria. Mutta mangassa Weed, GB ja Sasuke ovat Thunderin kimpussa. Animessa GB pysäyttää vain koiran etenemisen.

Kyoshiron menneisyys
- Manga avaa Kyoshiron väkivaltaista lapsuutta enemmän: hänen äitinsä ja kolme muuta sisarusta joutuivat usein isänsä pahoinpitelemäksi. Muun muassa Fuyuto kuoli vastullessaan isää. Kyoshiron emo menehtyy myöhemmin sairauden takia ja tätä ennen pennut oli vaihdettu villisikaa vastaan. Kyoshiron kolme veljestä ja hänen isänsä kuolivat pudottuaan kallionreunalta.

Tesshinin ensiesiintyminen
- Tesshinin ensiesiintyminen on hieman erilainen. Animessa hahmo näytetään, kun Weedin porukka löytää hänet. Mutta mangassa Kyoshiro kertoo Kogien historiaa ja yksi koira vie viestiä Tesshinille heidän saapumisesta. Tesshin nähdään tässä kohtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.