sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Maaliskuulta..

Tehdessäni keräilytarravihosta postailua lupauduin tekemään vielä muista hankinnoistani postaukset. Keräilytarravihko tuli ostettua ennakkoon, kuin toukokuun edestä. Sen takia en tilannutkaan mitään.


 Mistä ostettu?
- Keräilytarravihko on ostettu Urumista ja Weedin 18. osan ostin K-kaupasta.

Millä hinnalla?
- Keräilytarravihko maksoi 80 € ja Weedin manga 6.20 €.

Mitä tykkäsin?
- Keräilytarravihko oli kuin uusi ja harvinaisuuteensa nähden hyvä sijoitus. Olin kuitenkin pettynyt siihen, että GNG:n kuvia oli hyödynnetty vähän ja vihossa oli vastaavasti paljon tilaa tarroille. Myöskään pystysuorille tarroille ei ollut pystysuoria laatikoita.

- Manga oli jälleen mielenkiintoista luettavaa sujuvan käännöksen ja eri tapahtumien myötä. Pidin siitä miten Weedin ajatusmaailma ja tunteet tulivat paremmin esille ja miten manga keskittyi paljon kyseiseen ylipäällikköön ja Jeromeen.


Mistä ostettu?
- Ginga.fin kaupasta.

Millä hinnalla? Mitkä osat?
- 16.90 € kpl ja osat kolme ja kuusi.

Mitä tykkäsin?
- Kuudennen julkasun mangoissa on upeat kansikuvat ja tykkään runsaasta sivumäärästä.

Kolmannessa osassa tapahtumat alkavat Hyenan koiranlihan syömisestä ja päättyvät Billin ilmestymiseen. Kuudennessa osassa taas Gin joukkoineen taistelee karhujen kanssa Smithin haavoitettua ja luonnollisesti loppuu Suureen taisteluun.

Tämä julkaisu on siis vuodelta 2008 ja omistan nyt osat 2-6. Vielä olisi tavoitteena saada ensimmäinen osa samalta vuodelta ja susiosa (kaksi mangaa) vuoden 2012 julkaisusta. 2004 vuoden susiosaa kun on vaikeampi löytää.

Kolmannen osan lopussa oleva sivu hahmoista.

Kuudennen osan alussa oleva esittelysivu.
Mistä ostettu?
- Ginga.fistä.

Millä hinnalla?
- 14.90 €.

Mitä tykkäsin?
- Edellisessä osassa oli ollut paljon taistelua, joten tämä oli selkeämpi osa. Ginga sarjan sadas manga ja nyt Gin & muut Ohun soturit pääsivät vapaalle jalalle ladosta. Onneksi Daisuke sai avaimen Kurohabaki Jinemonilta.

Mutta ei varsinainen hankintani, koska tilasin tämän joskus helmikuun puolella, mutta onnistuin saamaan sen myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.