perjantai 25. syyskuuta 2015

Postaustahti muuttuu

Päivittelen tällä hetkellä blogia siten, että kuukaudessa ilmestyy seitsemän postausta. Nyt olen kuitenkin ajatellut muuttaa tiukkaa tahtia löysemmäksi ja omaan elämääni sopivaksi.

Mietin postaustahdin muuttamista jo tammikuun tienoille. Mutta esim. marraskuun neljän viikon työharjoittelun takia tätä olikin parempi aikaistaa. Asun tuon ajan nimittäin toisen nurkissa, jolloin kirjoittamisesta, miettimisestä tms. ei tule mitään. 
Olen halunnut muuttaa postaustahtia siis joka tapauksessa. Mutta tällä hetkellä se korostuu enemmän, koska kärsin keskittymisvaikeuksista. Aiheiden puolesta ei sinänsä ole ongelmia kirjoittaa. Oma kiire ja huono ajanhallinta tekee tästä kaikesta vain entistä stressaavampaa. Ehkä tämä hetkinen elämä rauhoittuisikin, jos postaisi vain muutaman kerran kuukaudessa.

Ensi kuusta lähtien yritän luoda uudenlaista rytmiä. Tämä mahdollistaa ainakin itselleni sen, että enää ei tarvitse keskittyä kahteen postaukseen ns. yhtä aikaa. Eli melkein viikko tietää yhtä postausta. Mutta taidan kuitenkin enemmän pyrkiä viiteen postaukseen kuussa. Joskus voi olla neljä.

Näissä tunnelmissa jatketaan seuraavien postausten myötä. Nyt toivotan vain mukavaa viikonloppua
lukijoilleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.