keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Ketä cossaisin?

Ketä/keitä Ginga-hahmoja haluaisinkaan cossata, jos tällä ajatuksella nyt leikitellään. Asu voisi olla fursuit tai ihan millä muulla tavalla toteutettu. Se ei ole olennaista.

Vaistomaisesti syöksyn omien suosikkihahmojeni kimppuun. Weed, Ben, Benizakura, Hougen, John, Masamune. Weedin ja Hougenin sulkisin pois valkoisen värin johdosta. Samasta syystä en kykenisi cossaamaan esim. Akamea. Eli toisin sanoen itseäni häiritsisi liikaa lian tms. tarrautuminen jalkoihin. Akamen tapauksessa ei tulisikaan mietittyä muuta kuin likaantumista. Mutta miksei näilläkin tassuilla voisi talsia lumessa. Mutta loska-ajat olisivatkin toinen juttu..
Benizakuraksi en ehkä fyysisten ominaisuuksieni puolesta kelpaisi. Vaikka se onkin sama cossatessa, minkälainen ruho löytyy. Luulen kuitenkin, että hahmoa olisi vaikea saada ehkä jopa tunnistettavaan muotoon. Omista/toisen puvuntekotaidoista riippuen.

Ben ja John taas olisivat sopiva ns. yksinkertaisia ja tykkäisin pitää Beninä helmiä. Masamunessa taas tykkäisin huivin käytöstä. Minulta ei kuitenkaan löydy blondeja hiuksia. Toisaalta tarvitaanko niitä edes, jos ne peittyvät alle, hiukset voi värjätä, käyttää peruukkia, tehdä ne fursuittiin jne. Masamune voisi olla vihollishahmona kiinnostava ilmestys ja herättää tässä mielessä keskustelua, jos se pyörisi coneissa.
Jos taas muita vaihtoehtoja ajatellaan niin Smith ja Cross olisivat varsin mahdollisia vaihtoehtoja, jotka eivät tuottaisi liikoja ongelmia. Jos vertaa esim. Battiin, joka on värin ja muun toteutuksen puolesta kovin hankala.

Mutta joka tapauksessa esim. Weed ja Gin karsiutuivat tuolla valkoisella värillä. Vaikka olen kyllä nähnyt cosseissakin vähän tummempaa valkoista käytettävän. Ei ihan harmaata kuitekaan ja saahan Ginistäkin monenlaista versiota.
Joitain cossauksia Goheista ja Daisukestakin olen nähnyt. Jälkimmäistä en ehkä itse ryhtyisi cossaamaan, vaan valitsisin coolin Gohein ja Hidetoshin. 

Kuva (c) Depis

2 kommenttia:

  1. "Jos vertaa esim. Battiin, joka on värin ja muun toteutuksen puolesta kovin hankala."
    Millä tavoin Batto muka olisi hankala? Se on mm yksivärinen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä värisävy ylipäätään ja noiden mustien korostaminen. Bat on toki yksivärinen, mutta lähinnä tarkoitin sitä että tuskin saisin sitä itse onnistumaan.

      Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.