perjantai 29. heinäkuuta 2022

TopSangyon pehmoja

Minulla on tämän vuoden aikana herännyt kiinnostus TopSangyon Ginga-aiheisiin pehmoihin. En ole koskaan aiemmin ajatellut edes alkavani kerätä kyseisiä pehmoja. Mutta sitten, kun eräs keräilijä halusi myydä niitä, voimistui oma into näihin pehmoihin.

Kyseiseltä keräilijältä ostin siis Jeromen, Akamen ja Melin. Oli tosi ihanaa, miten kahdella näistä oli laput mukana ja kunto oli erityisen hyvä. Vähän aikaa sitten ostin Kyoshiron Buyeesta, joka oli sekin moitteettomassa kunnossa. Kaikissa näissä hinta pyöri siinä neljässäsadassa eurossa kpl. Eli aika normaalia hintaluokkaa siihen nähden, mitä on yleensä maksettu.

Kaipa noita TopSangyon pehmoja alkaa hissukseen löytyä omaan kokoelmaan. Tässä olen jostain helmikuusta lähtien käyttänyt mm. Buyeeta ja onhan siellä ihan hyvin törmännyt noihin pehmoihin. 

TopSangyon pehmolelujen lisäksi innostuin Faneman pehmo-avaimenperistä. Niistä olen löytänyt Ginin, Akamen ja Benin. Ben oli itse asiassa ensimmäinen. Vielä kun Rikin ja Johnin löytäisi.
Mielenkiintoisesti pidin näitä vähän rumina kuvien perusteella, jolloin olinkin jättää ne keräilemättä. Mutta livenä tuotteista saakin täysin eri kuvan.

Nythän Fanemalla on ennakkotilauksena lisää pehmoja ja pehmo-avaimenperiä. Itselläkin on tarkoitus haalia näistä kaikki ja onkin mukavaa tilata yhdessä muiden keräilijöiden kanssa kimpassa.


Löytyykö sinulta Ginga-aiheisia pehmoleluja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.