lauantai 23. heinäkuuta 2022

Manga Museon nenäliinalaatikko

Tilattiin joskus keväällä isollakin porukalla Manga Museosta tavaraa (Yokoten Masuda Manga Museum). Tässä yhteydessä hankin paljonkin museon oheistuotteita, mukaan lukien Ginga-aiheisen nenäliinalaatikon. Nenäliinalaatikkoa minulla on itse asiassa kaksi kappaletta. (Toisessa kuvat olen laittanut peilikuvina.)

Eli tämmöinen tarra-arkki tulee mukana, nämä sitten liimataan nenäliinalaatikon sivuille. Yläosa eli "katto" jää avonaiseksi."

Luonnollisesti en aio käyttää nenäliinalaatikkoa siinä mielessä, mikä sen tarkoitus on. Kenties tämän voisi ajatella koomisena/ironisena oheistuotteena. Ginga-sarja on niin koskettava, että faneilla pitää olla nenäliinoja ja niille vieläpä boksi!

Liimaus on muuten todella tarkkaa puuhaa. Jos kohta menee väärin, sitä ei saa hienosti enää otettua pois ja tarrapala kärsii. Nuo tarrat menevät jonkun verran myös vähän yli boksin, eli ei ole ihan tiukkoja mittoja kyseessä.

Kerrassaan ulkonäöllisesti upea oheistuote, joka erottuu kirjahyllyssä selkeästi.

Loppuun iso kuvaspämmi:


Jos keräilyni kiinnostaa enempi, voit seurata minua täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.