torstai 30. kesäkuuta 2022

Chutoran ilmestyminen

Tutkailin Ginga Densetsu Noah'n lukuja Internetin puolella, kun sarjan suomennos ei ole ihan vielä niin pitkällä. Erityistä kiinnostusta herätti luku 135. Sen kummempia spoilaamatta koirat syöksyvät toiseen ulottuvuuteen ja yhdessä kohtauksessa muistellaan vanhoja, edesmenneitä sotureita.

Kappas vaan Chutorakin näkyy siellä! Oli kieltämättä yllättävä veto. Takahashilla on noita muitakin mystisiä hahmoja, joiden kohtalolle ei ole löytynyt selitystä. (No, eihän tämä ilmestyminen siihen vastausta kylläkään antanut). Kenties tästä on tullutkin vähän palautetta tai Takahashin muisti on alkanut pelata. (Benin kaulapanta sen sijaan hävisi jonnekin.)

Ihan kiva ottaa Chutora osaksi muisteluita, joissa tiikeriveljesten Akatora on lähinnä esiintynyt.

1 kommentti:

  1. Sikäli kiva, että Takahashi edes joskus vilauttaa hahmoja, jotka vain ovat kadonneet. Oma teoriani on, että Chutora oli niitä, jotka kuolivat vanhuuteen, ellei sitten heittänyt henkensä jossakin kahakassa, jonka Ouun koirat on joutunut ratkaisemaan, ja joka on tapahtunut ennen GDW:n aikoja.

    VastaaPoista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.