maanantai 28. helmikuuta 2022

Kuukausien takaisia keräilyhankintoja

Olen tässä ollut jo suhteellisen pitkään kiinnostunut Gingan keräilystä jälleen. Tähän on vaikuttanut erityisesti se, miten olen oppinut käyttämään Paypallia maksamiseen.

Youtubesta löytyykin hyvä video Paypallin käytöstä, joka selvensi minullekin systeemiä. Klik.

Mutta mennäänpäs näihin hankintoihin. Mainitsen hinnat niistä, joista arvelen tiedon häviävän.

Olin tosi monta vuotta sitä mieltä, etten tulisi hankkimaan PurePlasticin pehmoja. Minua ne eivät kiinnostaneet tippaakaan. Ginga-animen katsomisella oli kuitenkin yllättäviä vaikutuksia..
Omia vahvimpia suosikkeja pehmoista ovat ehdottomasti Kurojaki, Tesshin, Yukimura, John ja Gin. On Weedkin toki hieno! Akamessa minua häiritsee se, että Akame on nojautuneena eteenpäin ja silmät ovat myös vähän liian lähellä toisiaan. Rikissä taas en ole jotenkaan tyytyväinen sen pään ja kuonon anatomiaan. Omasta mielestäni Yukimuralla on myös paremmat korvat kuin Rikillä.

Rikini ja Kurojakini ovat muuten pikkuvikaisia, mutta enpä ole pahemmin älynnyt, että mitä vikaa noissa omissani juuri sattuu olemaan.

Pehmot olen ostanut suurimmaksi osaksi Urumista. Weedin ja Yukimuran olen huutanut erikseen yksityisiltä myyjiltä. Weedistä maksoin 87 euroa ja Yukimurasta peräti 225 e.

Ebayssa oli joku aika sitten myynnissä kaksikin Weedin pyyhettä. Toinen oli päälle kolmensadan ja omani sain 160 eurolla. Postikulut oli järkyttävät 60 euroa, että en taida suosia Ebayta niin.
Mutta pyyhe on kerrassaan upea. Yksiä pitkäaikaisia keräilyhaaveitani, vihdoin oma tilaisuuteni tuli.

Greatin ja Mossin pahvimagneetit. Näitä olen kerännyt myös pitkään, kun ei vain ole tullut millään vastaan. Enää itseltäni puuttuu Riki ja Giniä kaksi kappaletta.

Molemmista pulitin 30 euroa yhteensä.

Kuvassa on Takahashin juhlanäyttelyn oheistuotteita eli Ginga-kahvia, Orion aiheinen pahvikoriste ja GNG:n hahmoilla komeileva lasinalunen. Sekin on tehty pahvista.

Minulla ei olekaan Gingasta pahemmin ns. elintarvikkeita. Joskus onnistuin nappaamaan Yokote Masuda Manga Museon karkkeja. Ihan hauskaa siis omistaa nyt kahviakin.

GNG:n hahmoilla varustettu kuva (lasinalusessa) tuntuu komeilevan, vaikka missä oheistuotteissa. Käsittämättömän upea ja nostalginen. Pitää ehdottomasti yrittää saada muita keräilyjuttuja tuolla kuvalla.

Kahvi 40 e, Orion pahvikoriste 16 e ja lasinalunen 46 e.

Nihonbungeishan kalenteri Takahashin 50-vuotisen uran kunniaksi. 

Kalenterit ovat ehdottomasti sellaisia, joita olen kaivannut oheistuotteisiin ja niitä saisi löytyäkin enemmän. Kalenterin koko on miellyttävä, todella iso. Laatu on lisäksi korkealaatuinen ja olen ihan tyytyväinen kuvavalintoihin.

Tästä maksoin sellaiset 90 euroa.

GNG: mangamuseon esite ja GDWO:n NFT-mainos.

Kuten olettaa saattaa mangamuseon esite on suosikkini juuri kuvan takia. On myös hienoa nähdä Takahashi esitteessä. NFT-mainos on kivankokoinen myöskin. Sen toisella puolella ei komeilekaan mitään.

Näille tuli hintaa 30 e ja 28,50 e.

Tällä hetkellä olen tilannut myös jotain Buyeesta eli toisin sanoen Japanista ensimmäistä kertaa. Kauhulla odotan, miten niiden matka Suomeen onnistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.