keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Erot animeen (Weed, osa 27)

Jos vertaa animea ja mangaa keskenään, on jotain varmasti tehty toisella tavalla. Näin 27. osankin kohdalla.

Ginin vieminen kuumalle lähteelle
Kamakirien tapahtumien jälkeen nähdään, kuinka Giniä ryhdytään hoitamaan. GB saa harteilleen viedä Ginin kuumille lähteille. Koska Gin pelastuu mangassa eri tavalla, ei versiossa luonnollisesti nähdä koko kohtausta.

Kamakirien väen tappaminen
Kamakirin hävittyä, osa hänen joukoistaan palaa takaisin Torahampaalle. Hougen ihmettelee, miten alaisia on niin vähän ja päättää lopulta tappaa heidät. Kohtaus esiintyy ainoastaan animessa.

Rotkon yli hyppääminen
Animessa Cross, Ben, Hook ja Sasuke hyppäävät rotkon yli. Anime ja manga eroavat paljon toisistaan, kun taistelu käydään ihan erillä tavalla. Esimerkiksi mangassa Kiteä, Battia ja Burugea ei tarvitse lyödä erikseen. Heidät on jo mangassa puhuttu puolelleen. Taistelun tohinassa Hougen päättää lähteä omille teilleen itse, jolloin Weed lähtee hänen peräänsä. Mangassa tähän ratkaisuun taas päädytään vahingossa, eikä ratkaisu ole niin suunniteltu.

Hougenin perään lähteminen
Animessa Weed ja Hougen ja Rocket ja Kite joutuvat taistelemaan keskenään rotkon pohjalla. Mangassa Weed ja Jerome ovat keskenään Hougenin kanssa. Tässä välissä voi huomata, että Jerome lähti eri tavalla Hougenin perään animessa. Ja jopa GB:kin sekaantui tähän. Mangassa ei nähdä sitäkään, kuinka Weed tekee ZTB:n Hougeniin - toisin kuin animessa.

Gin etsii Weediä
Mangassa Gin on siinä kunnossa, että hän etsii Weediä rotkon alueella. Hän joutuu jopa taisteluun Sniperin ja myöhemmin Hougeninkin kanssa. Animessa Gin ei joudu taisteluun, vaikka hyökkääkin Hougenin kimppuun ja on valmis lopettamaan tämän. Animen osalta kohtaus onkin ensimmäisiä, jossa Gin ja Weed ovat vuorovaikutuksessa keskenään.
Hougenin pakomatka ei ole mangassa niin onnistunut kuin animessa., vaan esim. Akamen porukat ovat koiran kintereillä.

Jerome ei kuole
Animen ja mangan keskeisin ero on Jeromen kohtalo. Mangassa Jerome onnistuu pelastumaan. Weed ja Jerome ovat itse asiassa tässä versiossa helpommin löydettävissä kuin animessa. Animessa koirat joutuivat itse kaivamaan reiän.

Hougeniin törmääjät
Animessa Reika, Hiro ja Mel törmäävät Hougeniin. Mutta mangassa on vain Reika alkuperäisenä hahmona ja hänen mukanaan tulee George, Ben ja Cross.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.