perjantai 21. heinäkuuta 2017

Lompakon Riki

Olen pitänyt ainakin seitsemän vuoden ajan kuvaa lompakossani eräästä suuresta johtajasta. Rikistä. Vielä tänä päivänäkään en ole raaskinut ottaa sitä pois.

Kyseinen tulostettu kuva on niiltä ajoilta, kun olin 7-8-vuotias. Selailin aktiivisesti Hopeanuoli.comin sivuja ja kun perheeseeni tuli värillinen tulostin, halusin tulostaa joitain sivuston kuvia galleriasta. Niihin lukeutui kuva Rikistä, joka on edelleenkin tallella.

Tein joskus lapsena eräänlaisen kirjan GNG:stä. Siihen tuli kauheasti paperia ja leikattuja, väritettyjä kuvia. Ne oli piirretty läpi suoraan tietokoneen näytöltä. Laitoin jopa noita tulostettuja kuviakin kirjaan. Varmaan pari vuotta sitten kuitenkin totesin, etten halua pitää tekelettäni enää. Se hajosi niin pahasti käsiin. Kuva Rikistä jäi kuitenkin minulle, koska se sattui olemaan leikkaamattoman version kuva. Tekeleeni pohjautui nimittäin leikattuun versioon.

Omalla tavallaan kuvan katsominen tuokin muistoja mieleen niiltä lapsuudenajoilta. Eli pinnan alla on syvempi merkitys, vaikka välillä olenkin halunnut vaihtaa kuvan toiseen. En nimittäin välitä Rikistä hahmona. Vaihtoon se ei vielä kuitenkaan mene, sillä haluan pitää näistä rakkaista muistoista kiinni. Mikäs sen parempaa kuin säilyttää kuvaa lompakossa.

2 kommenttia:

 1. Nuo historialliset löydöt ovat välistä todella nostalgisia. Itse törmäsin tässä hiljan vuonna 2006 tekemään Pinkkinuoli-kesälehteen, oli ihan pakko lätkäistä se mukaan yhdistyksen fanitaidenäyttelyyn, joka on tällä hetkellä Koivukylän kirjastossa täällä Vantaalla.

  Olisi joskus tosi mielenkiintoista nähdä, mitä kaikkia Hopeanuoli-juttuja eri ihmiset ovat askarrelleet. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww.

   Välissä on kyllä hienoa, ettei heitäkään kaikkea menemään. Löytyy iloa sitten myöhemmin.

   Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.