tiistai 21. helmikuuta 2017

Animaatio-ohjaajia (GNG)

Kirjoitinkin jo aiemmin GDW:n animaatio-ohjaajista Digsun blogipostauksen pohjalta. GNG:n puolelta ei ole postausta muuta kuin ulkomaalaisella foorumilla, jota ei kylläkään saa mainostaa. Digsu siis selvitti GNG:nkin animaatio-ohjaajat. Tässä on esimerkkejä kyseisistä kuvista/jaksoista.

Jouji Yanase: jaksot 1, 5, 15, ja 21

Masaharu Endou: jakso 2

Tatsuhiro Nagaki: jaksot 3, 7, 11 ja 19

 Nobuyoshi Sasakado: jaksot 4, 13 ja 18

 Haru Endou: jaksot 6 ja 14

 Norio Hasegawa: jaksot 8, 12 ja 17

 Tetsurou Aoki: jaksot 9, 16, ja 20

 Isao Kaneko: jakso 10
Kuvien mittasuhteet ovat hyvin vaihtelevia, koska jotkut olen onnistunut löytämään. Ja jotkut taas olen joutunut ottamaan erikseen. Varsinkin kun itselläni ei tällä hetkellä toimi Windowsin Media Player ja  jotain vastaavaa en ole vielä ladannut tilalle.

Kuva Mossista (Lloyd, Jaguar) ja Ginistä Rikin kanssa eroavat Digsun postaamasta. Pään/silmien asento pitäisi olla eri Mossilla ja Ginillä, mutta muuten yhtäläisyys päteekin hyvin.

Halusin tosiaan herättää mahdollista keskustelua tuomalla asian esiin myös täällä Suomen puolella.

3 kommenttia:

  1. En ole tullut koskaan ajatelleeksi, että noinkin moni eri ohjaaja on ollut Hopeanuolessa. Ei sitä sarjaa katsoessa erottanut kuin joku kolme erilaista tai sellaista jotka pistivät tyyliltään eniten silmään (kuten jakso 6), mutta näin erillisissä kuvissa tyyli on tosi yhtenäinen. Mielestäni yhtenäisempi mitä Weedissä.
    Ehkä se johtuu siitä, että Weedissä oli helpompi huomata tyylilliset erot tai/ja että en ole katsonut Hopeanuolta pitkään aikaan niin ei vaan muista jaksojen välisiä eroja :D
    Mutta kivaa tietoa. Kiitos :>

    VastaaPoista
  2. Jakso 6 taitaa olla ainoa, missä Hopsu ei ole aivan itsensä näköinen, vaan "pörröinen", muisa jaksoissa Hopsu näyttää suht samalta.

    Muksuna ihmettelin juuri tuota Hopeanuolen pörröisyyttä, miski se nyt on yhtäkkiä erinäköinen? Muistan ikäni äidin antaman vastauksen kun sitä ällistelkin: äskenhän siellä oli talvi ja nyt on kevät, jos Hopeanuoli alkaa karistaa talviturkkiaan, ja siksi on pörröinen :D

    VastaaPoista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.