lauantai 28. tammikuuta 2017

Erot animeen osa (20)

Animen ja mangan eroavaisuuksia toisistaan, kun vuorossa on Weedin osat 20 ja 21.

Weedin joukkojen saapuminen
Manga kuvaa Weedin joukkojen saapumista taisteluun hitaammin. Koirat ehtivät jutella kalliolla, jonka jälkeen matka jatkuu. Animessa Weed ilmestyy väistämättä, kun Genba on Akamen kimpussa. Tämä tapahtuu toki mangassakin. Mutta anime alkaa tästä.

Helikopteri
Hidetoshi ja Daisuke nähdään lentelemässä kopterilla, kun taistelu on käynnissä.

Melin alakynteen jääminen
Taistelun lomassa kaksi koiraa käyvät Melin kimppuun. Rocket kuitenkin puuttuu tähän epäreiluuteen. Anime ei kuvaa taistelua noin yksityiskohtisesti.

Viestinviejää
Mangassa näytetään kuinka viestinviejä juoksee Torahampaalle kertomaan tappiosta. Hougen lähettää Genban avuksi Kamakirin joukot. 
Animessa Kamakirin joukot näytetään vasta, kun hänen alaisensa löytävät Genban haudattuna. Mangassa joukot ehtivät siis paikalle ennen kuin Genban kunto menee alas.

Tesshin kostaa
Animessa Tesshin ja Shigure ovat suorittamassa viimeistä iskua Genballe. Mangassa Tesshin toimii yksin.

Akame hoksaa Kamakirin joukot 
Koirat kokoontuvat ja mm. Weed tekee lähempää tuttavuutta Benin ja Crossin kanssa. Animessa Akame kuulee Kamakirien joukkojen olevan lähellä. Mutta mangassa Weed näyttäisi hoksaavan heidät. 
Tapahtumien sää on itse asiassa versioissa erilainen. Mangassa tuulee ja tuiskuaa lunta.

Hougen teurastaa mangassa alaisiaan raaemmin kuin animessa. Ja Daisuke sekä Hidetoshi nähdään lentelemässä kopterilla Torahampaan ympärillä. Daisuke saa jopa kuvan Hougenista.

Jaguar
Jaguar nähdään yhtenä muiden joukossa, kun kohtaaminen Kamakirin väen kanssa alkaa. Animesta hahmo on jäänyt kokonaan pois. Myöskin animessa Mossin porukka nähdään ensimmäistä kertaa vasta piiritystilanteessa. Mangassa heidät nähdään juoksevan jo aiemmin.
Kohtauksen jälkeenhän (animessa) Weedille selviää, että he tulivat Jeromen kanssa ja että Jerome on jossain lähellä. Weed huutelee ystävänsä perään yrittäen tavoittaa häntä.

Shouji Sudou
Mangaversion uusi ihmishahmo, joka liittyy keskeisesti Hougenin menneisyyteen ja kohtaloon. Hän tutustuu Daisukeen ja Hidetoshiin kertoen Hougenista tarkemmin. 

Johnin hammas
Animessa Reika ja Hook matkaavat Ohuun Johnin hampaan kera. Vanhat sotilaat itkevät myöhemmin hänen perään kunnioittaen Johnin muistoa. Mangassa tätä kohtausta ei nähdä.

Toubein pyörtyminen
Toubei on aikeissa lähteä Weedin ja muiden luota pelastamisen jälkeen. Animessa hän pyörtyy lähtöä tehdessään. Mutta mangassa Toubei jää suosiolla kuitenkin.

Hougenin uhkailu
Mangassa Kamakiri ei joudu vastaamaan siitä, että hävisi Weedin väelle. Koirat kyllä keskustelevat. Mutta Hougen ei ole vihainen. Animessa sen sijaan Hougen kumoaa Kamakirin maahan ja tekee tästä lihaa, jos vielä epäonnistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.