tiistai 15. maaliskuuta 2016

Nämä tulen myymään

Ostin ensimmäiset japaninkieliset mangani 15.2.2010. Keräily on jatkunut kyseisestä päivästä lähtien aina aktiivisemmin ja vähemmän aktiivisemmin. Keräilyni on muuttunut siitä, että minulla on selkeämpi visio siitä, mitä keräilen. Näin ollen olen satavarma, mitä tulen myymään.

Mangat
Olen joskus halunnut kerätä esim. kaikki GNG:n julkaisut 1-7. Omistamistani julkaisuista aion myydä 2. julkaisun 1-5 mangat ja 3. julkaisun kokonaisuudessaan. Neljännen julkaisun ensimmmäisen osan suhteen olen tullut siihen tulokseen, että en pidä sitä enää hyllyssä. Pelkkien värisivujen takia. 6. julkaisun 2-5 osat ovat myös hyllytilaa viemässä.
Suomimangojen puolelta minulla on tuplapakkaukset GNG:n 1-2 ja GDW:n 1-2 osista. Myös Meteor Ginin toisesta julkaisusta voisi luopua. Erikoismangojen puolelta olen ajatellut karsia kokoelmaani Gajou no kettou hen 3, Tokubetsuhanin, Gaidenin ja Rikin toisten julkaisujen suhteen.
Shin Gaidenin 1-2 suhteen on ristiriitaa, sillä omistan niiden lisäksi Shin Gaiden Remixin. Remixin taas haluan pitää Ganin tarinan takia. Mutta alkuperäisestähän ei saisi luopua, enkä taida osatakaan.
Minulla on Byakuren no Fangista 3. julkaisu, kun halusin sarjan aikoinani nopeasti saada. Mutta kyllä nykyään kuolaan ensimmäisen julkaisun perään. Kolmatta julkaisua tulee harvoin selailtua sen paksuuden takia, vaikka sitä toisaalta siksi rakastankin. Mutta lieneen kyse ihan kansikuvistakin.
Manga Gorakun lehti 6/20 pistää kieltämättä vähän miettimään. Lehtimuodon takia sitä ehkä haluaisikin säilyttää. Mutta sisältöä Akamesta on kovin vähän verrattuna K-18 materiaaliin.

Oheistuotteet 
Sain aikoinani Urumista Hidetoshi-kalvon 20 eurolla (mm. omasta alennuksestani johtuen). Kyseessä oli ihan ensimmäisiä oheistuotteitani, jolloin piti päästä tutkailemaan - mitä kalvot oikein ovat. Näin jälkeenpäin kalvo tympii ehkä juuri sen takia, että kyseessä on ihmishahmo. Säilöminen on hankalaa ja on syystä tai toisesta huolimatta tunne siitä, että kalvo menee pilalle jne. 
Ehkä Hidetoshi-kalvosta johtuvan pessimismini takia, en ole enää niin innostunut kalvoista. En usko, että aion hankkia niitä enää. Paperimateriaali vetää enemmän puoleensa.

Figuurit, tarrat ja kortit ovat minulle tällä hetkellä iso kysymysmerkki. GNG:n figuurit minun tekisi mieli myydä pois oman kiinnostuksen vähäisyyden takia. Mutta toisaalta olen saanut ne aikoinani niin pirun halvalla.. Vaikka Weedinkin figuurit ovat yksilökohtaisia, upeita ja todella onnistuneita, taitaa minua masentaa niiden yleisyys?
Kirjainmerkkitarroja, prismatarroja tms. minun tekisi mieli ihan surutta myydä pois. Mutta välillä sitä tulee ihasteltua GNG-sarjaa siitä, että on olemassa tällaistakin oheistavaraa. Keräilytarroja taas pitäisi jaksaa kerätä kerta olen niitä liimaillut. Mutta samalla turhaudun korttien keräilystäkin. Yh.

Mangojen suhteen minulla on selvää, mitä myyn. Keräilytavaran puolella taas ei ole oikein mitään turhaa tai ylimääräistä Hidetoshi-kalvoa lukuun ottamatta. Kunhan saan vähitellen selville, mitä teen juuri noiden korttien, tarrojen ja figuurien suhteen.

13 kommenttia:

 1. Mangoista en odota saavani läheskään samoja summia, millä olen niitä ostanut. Mutta olisi kivaa, että jotain irtoaisi.

  VastaaPoista
 2. Missä aiot myydä näitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. Kenties Huuto.netin kautta kerta minulla on tunnukset sinne. Sitten voisin ihan Kaksoissolan foorumille, blogin puolelle laittaa ilmoitusta. Moni kaverikin on ollut kiinnostunut, joten saapa nähdä.

   Tämä tulee olemaan syksyn tavoite.

   Poista
 3. Jos päätät lopulta myydä GNG-figuurisi, niin kiinnostaisi tietää, että mitä figuureja omistat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. - Hopeinen, pieni, Moss
   - Hopeinen, pieni, Riki
   - Pronssinen, pieni, Cross
   - Pronssinen, pieni, Akakabuto, seisova

   Poista
  2. Millaisilla hinnoilla suunnilleen myisit nämä, jos päätät myydä? :)

   Poista
  3. En ole enää oiken perillä, missä näiden hinnat liikkuvat. Mutta 30 euroa lieneen se alin hinta, josta lähdetään.

   Poista
 4. Suosittelen myös että laitat Tori.fihin myyntiin. Tavara liikku todella hyvin ainakin sen kautte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vaikka omasta mielestäni Ginga-tavara ei ole mennyt siellä niin hyvin. Mutta ainahan sitä voi koittaa.

   Poista
 5. Ginga-kirpputori Facessa on tosi hyvä paikka myydä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen kyseisessä ryhmässä ja aiheesta löytyy postauskin täältä.

   Poista
 6. Aioit myydä gng:n 4. julkaisun ensimmäisen osan. Millaisella hinnalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista edes, että millä hinnalla tuon ostin. Taisin saada jotain alennustakin. 40-45?

   Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.