Kysy & Palaute

Tällä sivulla otan vastaan lukijoiden palautetta, toivepostauksia, kysymyksiä, mielipiteitä, risuja sekä ruusuja. Kommenttinne ovat erittäin tervetulleita!

Sivulla otetaan myös vastaan Gingaan liittyviä kysymyksiä. Vältä kysymästä kysymyksiä, joihin vastaukset löytyvät mm. Gingapediasta. Olisi suotavaakin  yrittää etsiä vastausta muualta netistä.

Toivepostauksia otetaan vastaan aina kun niitä ehdotetaan. Pyrin toteuttamaan niitä mikäli se ei tuota miltään osin ongelmia.

Pyrithän siihen ettei palautteesi ole henkilökohtaista tai tyyliltään asiatonta. Kritiikkiä otetaan aina vastaan, mutta kiinnitäthän silloin huomiota kirjoitustyyliin. Sana kritiikki ei siis anna sinulle oikeutta käyttäytyä asiattomasti.

Voit antaa palautetta myös osoitteeseen kiatsu_96@hotmail.com.

154 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää tämäkin :) Tykkään, että täällä on paljon asiaa ja tuot samalla omaa Gingapuolta esille itsestäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juuri tuohon laajuuteen pyrinkin ja tuomaan omaa fanitustani esiin. (:

   Poista
 2. Ihana tää sun blogi :3 muuten kiinnostaisiko sua mun blogi uusi nimitäin kun olit mun vanhan roosan elämää blogin lukija niin mun uuden osote jos kiinnostaa :3 http://surullinennaamani.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai kiinnostaa. :)

   Kiitos.

   Poista
  2. mikä on sun lempi tyyppi weedissä

   Poista
  3. Tästä löytyy kirjoitelmani aiheesta: http://hopeanuolentomodachi.blogspot.fi/2013/09/muuttuvat-suosikit.html

   Mutta suosikkejani ovat Hougen, John, Weed, Ben ja Benizakura.

   Poista
 3. Voisitko tehä postauksen Orionin 1 osasta? n__n

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.kaksoissola.net/foorumi/viewtopic.php?f=7&t=14

   Mielestäni tuossa on jo tarpeeksi hyvä tiivistelmä ja netistä löytyy paljon tietoa ja kuvia juuri ensimmäisestä osasta.

   Poista
 4. kiitos kiatsu kun vastasit miun kysymykseen miun lempi hahmo on Jerome Gin John Musashi Tesshin ja Kurotora en itse tykkää Weedistä ,koska se on liian hellä vihollisille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään, sillä vastailen muutenkin kommentteihin/kysymyksiin. Ymmärrän hyvin miksi pidät listasi hahmoista ja voin myöntää pitäväni kyseisiä hahmoja hyvinä hahmoina, vaikkeivat he niinkään kunnon suosikkejani ole.

   Tuota Weedin suhtautumista vihollisiin kuulee usein ja tiedän samaten mihin sekin perustuu. Loppupeleissä minulla ja Weedillä on hyvin samantapainen elämänkatsomus mikä sitten yhdistää, jolloin tappamista ei tule niin paljon ihannoitua.

   Poista
  2. voisitko kertoo jeromesta enemmän se on nimittäin mun lempi tyyppi jos voisit vähän vaivautua en ite tiiä esiintyyköö jerome orionissa

   Poista
  3. Eli siis Orionissa? Jeromella ei ole oikein kovin suurtaa osaa ollut Orionissa, kun hänet vangittiin muiden koirien tapaan erääseen vajaan. Myös muistan lukeneeni foorumilta, miten hahmolta on kuollut kuudesta pennusta puolet nälkään.

   Poista
 5. mistä sä saat kaiken tiedon weedistä oot aina askeleen edellä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh. Tietoni taitaa olla vuosien tuotosta. Omistan lisäksi kaikki japaninkieliset mangat, joista voin tarkistella asioita.

   Poista
 6. mikä sen videon nimi on missä G.B kuolee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisiko jotain "GB's death" tyyppistä?

   Poista
  2. Kuoleeko G.B? :o en muistanu...:(

   Poista
  3. Jep. Kannattaa kurkata marraskuun puolelta juonitiivistelmä 59, jos kiinnostaa.

   Poista
 7. Mitä sinulla on Ginga Kokoelmassasi? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omistan Weedin japaninkieliset mangat, Orionin ja Weedin suomimangat (tähän asti ilmestyneet), kaikki kangasjulisteet, kaikki Weed figuurit, Hyena- ja Ben- pahvimagneetit, Riki ja Cross figuurit, yhden keräilykorttirasian, termosmukin, yhden T-paidan, yhden japanilaisen kortin (ei keräilykortti), GNG:n neljännestä julkaisusta ensimmäisen ja kaksi viimeistä osaa, toisesta mangat 1-5, lehtiä tms. taidekirjan, englanninkieliset Weedit, Hidetoshi kalvon, Riki mangaa (suomeksi, japaniksi, molemmat julkaisut), Shin gaidenit (sama homma), Meteor Ginin (sama homma), GNG:n kolmannen julkaisun kokonaan, GNG:n kuudennesta julkaisusta 2-6 mangat, ensimmäisestä 2-10, 12 - Weedin toisesta 5, 9, 11-13 & 15-16 ja Gajou No Kettou Hen 3. Sitten löytyy Boku no inu, boku no Weed, erikoisjulkasu GNG:n 1. mangasta, Ginga no inutachi, GDW Anju to Jiromaru, GDW Gaiden 1 ja 2. julk. GDW Tokubetsuhan, Meishôbu Retsuden, Shin Gaiden Remix, Weed worldit 3-4, Byakuren no Fangu 3. julk. 1-2, Fang 1-2, Kacchu no senshi Gamu 2. julk, Lassie 1-2, lasinalusia (Ben, Riki, Gin, Hiro, Ken, Kagetora, George ja Rocket), mainoslehtiset: Japanilaisen Ginga Nagareboshi Gin -DVD- boksin mainos, Toei DVD Press Vol. 89, Toei DVD Press Vol. 92 ja Toei Annimation Times 2929, menkokortteja (8), keräilykortit, 13 kpl: 1, 6, 17-19, 21, 37, 39 47- 49, 55 ja 58, keräilytarrat 8 kpl: 64-65, 68-70, 73, 76 ja 115, magneetit (18), kirjainmerkkitarrat (3), prismatarroja (5), GNG:n keräilytarravihko, pinssejä: Akakabuto, ryhmäkuva (hyppy), ryhmäkuva (sukellus), ryhmäkuva (pennut) - hyväntekeväisyyspinssi, Pachinko Official Guide Book, Weed pachinko mainoslevy, Yoshin nimmari, kehystetty yhteiskuva, artikkeleita, laatikoita, Hopeanuoli musikaalin lippu, Animecon ranneke ja 20 sivuinen lukunäyte Weedistä.

   Tulikohan tässä edes kaikkea. Noh, ensi kuun postauksessa näkyy paikoin kaikki jos tästä ei saanut selvää..

   Poista
 8. Onko sinulla lempihahmoa Orionissa? ja Pidätkö Itsesarjasta? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset kommentistasi, sillä viestisi ilahdutti minua todella paljon.

   Hmm. Ainakin vahviten sanoisin pitäväni Kurohabaki Masamunesta eli sarjan pääpahiksesta. Sitten myös Orion, Rigel ja Yamabiko tuntuvat jossain mielessä puhuttelevan. Andy on yksi toinen suosikkini pitkälti Masamunen kanssa, noista muista olen lähinnä epävarma.

   Pidän sarjasta. Alussa tuli ihan hyvänä tapahtumana tuo tulivuoren purkautuminen, jonka jälkeen tapahtumat ovat olleet vähän sekalaisia. Itse asiassa se on ymmärrettävää ja näissä 20. osasta eteenpäin Orion alkaa saada omaa virallista juontaan/muotoaan. Olen ilahtunut mm. Andysta hahmona ja miten lupaavalta Masamune näyttää vihollishahmona.

   Hieman kyllä harmittaa, että vanhoja hahmoja näytetään vähän. Mutta ne ovat kyllä sen verran vanhoja.. Ja ainakin nyt niitä on näytetty ihan mukavasti tästä aiemmasta asiasta huolimatta.

   Poista
 9. Montako osaa Orion Manga-sarjassa on? ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orionista ilmestyi vastikään 27. kansi, joten 27 mangaa löytyy. :3

   Poista
 10. mistä sä saat kaiken ton kaman mulla ei oo ees orion kirjaa:,(

  VastaaPoista
 11. eikö ne muka maksa hirveesti musta ne on hirmu kalliita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://ginga.fi/kauppa/k%C3%A4ytetyt-mangat-c-16_8/

   Tuolla käytetyissä on kaksi magaa halvimmillaan ja uusissa on hintaluokkaa 10.88. Itse olen tottunut maksamaan Orioneista semmoisen 14-15 euroa, kun ostan ne uusina. Weediä hankin huomattavasti halvemmalla.

   Poista
  2. Korjaillaanpa typo näin myöhään illalla mangaa*

   Poista
 12. se ei hyväksynyt sitä

  VastaaPoista
 13. Vastaukset
  1. http://www.urumi.fi/item.php?id=9201

   Tosin noitakaan ei ole enää tulossa Urumiin liian suuren hintaluokan takia.

   Poista
 14. Oletkokoskaan kyllästynyt Gingaan? :3

  VastaaPoista
 15. Vastaukset
  1. Eipä se mitään, kunhan viestin sisällön ymmärtää. 8)

   Olen. Ehkä se suurin tunne oli siinä 10-12-vuotiaana kun siskoni muutti pois kotoa ja en löytänyt Gingasta enää mitään uutta. Tai siltä se oikeastaan tuntui.

   Poista
 16. Kumpi on parempi sarja, GNG vai GDW, kumpaaa katsot esim, animena mielummin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat ovat mielestäni omanlaisia sarjoinaan ja kummallakin on sinänsä eri merkitys. GNG on ikuisesti se ykkönen lapsuuttani ajatellen, mutta GDW taas saa paikan aikuistumisessani tms. Weediä katson huomattavasti enemmän, mutta Gingana kaikki jatko-osat ovat minulla samalla asteella - muodostaen sen yhden upean kokonaisuuden.

   Poista
 17. Ois kiva, jos voisit tehä postauksen Weedin osasta 56 vai mikä se pokkari oli, jossa Ben kuolee? :) Jos sinulla siis on kyseinen teos. ^^

  Pidän kovasti blogistasi sekä postauksistasi. On mukava lukea niitä ^w^

  Tahtoisin myös kiittää siitä, että liityit ensimmäisenä blogini lukijaksi :) Suurkiitokset :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä juuri tuossa osassa. Yritänpä että saisin sen helmikuulle.

   Kiitos, palautetta on aina hyvä kuulla.

   Ei mitään. Olen ihastunut kirjoitustyyliisi ja panostat selkeästi blogiisi. 8)

   Poista
 18. Voisitko tehdä postauksen siitä weedin osasta jossa GB kuolee? jos sinulla on se tai et ole vielä tehnyt siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itse asiassa tehnyt sellaisen. Vilkaise blogiarkiston puolelta marraskuun tekstejä. Sieltä pitäisi löytyä. ^^

   Muuten vältän varsinaisista mangakuolemista kirjoittelun, kun joillekin hahmon x kuolema voi tulla yllätyksenä, jolloin en halua spoilata.

   Poista
 19. Voisitko tehdä postauksen Hougenin tai Genban ensi esiintymisestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta idea tuntuu ihan hyvältä, mutta onko sinulla tarkempia ideoita/ajatuksia miten haluaisit postauksen toteutettavan? Kertoisin ja kuvailisin vähän kyseistä kohtausta tai kenties jotain muuutakin? ^^

   Poista
  2. Voisitko kenties kuvailla vähän sitä kohtausta? ^^

   Poista
  3. Ok. Mielestäni Genbasta olisi juuri parempi tehdä tämä kuin Hougenista ja tavallaan näitä voisikin vertailla jotenkin. Hmm.

   Mistä moinen kiinnostus juuri tähän aiheeseen muuten? Oletko tutustumassa sarjaan vai? En ole varma saanko kuinka hyvin postauksen aikaiseksi. Mutta katsotaan. Gingapediassakin on mielestäni jotain jos sarja on uusi sinulle.

   Poista
 20. kysyisin yhtä asiaa

  pitäisikö minun lopettaa hopeanuolen fanittaminen kun minun kaverini
  sanovat minulle että "vaihda aihetta" niin minulle tulee usein paha mieli siitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä sanon että ÄLÄ IHMEESSÄ LOPETA (capsi jee). Aina löytyy näitä ihmisiä jotka eivät välttämättä hyväksy olivat ne sitten ystäviä, läheisiä tai ihan vain sivullisia. Ymmärrän että näistä kommenteista tulee paha mieltä, mutta älä missään nimessä suostu tällaisiin ehtoihin lopettamalla fanituksen. Onhan se sinulla tärkeää ja tuo hyvää mieltä tms. Suosittelisin että kertoisit asiasta ystävällesi ja miten se sinua häiritsee. Minäkin eroan omista ystävistäni kiinnostuksenkohteillani, mutta en latele omia mielipiteitäni tai jos teen niin, silloinkin suht neutraalisti. Ne ovat heidän kiinnostuksiaan ja kunnioitan niitä, jos olen eri mieltä.

   Älä siis anna kaverisi mielipiteiden vaikuttaa siihen mistä pidät. Toivottavasti sinulla menisi jatkossa paremmin ja kaverisikin älyäisi miettiä omien sanojensa vaikutusta.

   Poista
 21. Keräätkö suomennettuja Weed mangoja? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kerään ja erinomaista mangaa onkin käännöksen ja juonen osalta.

   Poista
 22. Vastaukset
  1. En ole.. Omat kädentaitoni ovat kehnot ja tavallaan en ole sinut sen kanssa haluaisinko esim. teetätetyn pehmon. Weediä ja Johnia haluaisin ehdottomasti noista virallisista pehmoista.

   Poista
 23. Onko sulla jo postausta Hornanhurttien ensiesiintymisestä? Jos ei, se olisi kiva aihe! Ja niiden menneisyydestä yms. Ite pohdin sitä, että miten sarjaan olisi vaikuttanut se, jos Ben ei olisikaan pelastanut pentuja, olisi vain kävellyt ohitse. Ja näätä ei olisi tappanut pentuja, mitenköhän esim. se olisi vaikuttanut juoneen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole, mutta noissa GNG:n tarinoissa sivuan niiden ensiesiintymiseen. Minulla on myös tarkoituksena kirjoittaa tiikeriveljeksistä yhteen postaukseen omia mielipiteitäni. Kenties voisin miettiä tuotakin asiaa. Hieno pohdinta. ~

   Poista
 24. vositko pistää kaikki sulla olevat weed orion ginga yms tavarat yhteen kuvaan ja pistää se tänne tomodachiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa katsoa tuo Ginga huoneessani video. Tuota kuva-asiaa olen harkinnut, mutta jää nähtäväksi.

   Poista
 25. Olen aikomassa tehdä blogiini postausta "Muita tutustumisen arvoisia gingablogeja". Saanko laittaa blogisi kyseiseen listaan/postaukseen? :)

  VastaaPoista
 26. Kuinka vanha sinä olet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen 18-vuotias. Täytin viime viikolla ja tuo löytyy myös kohdasta ylläpitäjä.

   Poista
 27. Moi :) En tiedä kiinnostaako, mutta päätin silti ilmoittaa että tein blogin ^^
  Osoite: hopsunen.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuota varmasti jotenkin seuraan, mutta en ainakaan toistaiseksi virallisesti sillä blogi käsittelee muutakin kuin Gingaa.

   Poista
 28. tilaatko gingaa futagoshopista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En, koska se koituisi kalliiksi ja ulkomailta tilaaminen tms. ei ole hallussa.

   Poista
 29. Oletko koskaan kirjoitanut fanitarinaa Gingaan liittyen? tai piitänyt fani sarjista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tarinat ovat ikävä kyllä aina jääneet kesken. Niihin liittyen minulla onkin yksi aihe, pitäisi vain johonkin väliin julkaista. Piirtänyt olen myös jos sitä tarkoitit.

   Poista
 30. Olen seurannut blogiasi jo vähän aikaa ja itse pidän aiheistasi ja kirjoitustyylistäsi oikein paljon. :) Toivepostauksena olisi näkökulmasi Ginga-maailman oudoimpiin pahiksiin, esim hybridikarhut, SSY:n liito-orava, jos sitä et ole vielä käsitellyt. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos. :)

   En ole vielä esitellyt. Olen tässä miettinytkin 9. aihetta tulevalle (luonnoksistani) kuukaudelle, jolloin tuo voisi hyvin olla se.

   Kiitos ehdotuksesta.

   Poista
 31. Ehdottaisin että kirjoittaisit Ginga fandomin elitismistä sinun omia näkemyksiäsi. Esiintyykö fanien keskuudessa elitismiä? Jos kyllä, miten se ilmenee? Jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon olisi tarkoitus ottaa kantaa sillä olen tullut jutelleeksi eri ihmisten kanssa asiasta. Jos hyvin käy niin aiheen paikka on siinä toukokuussa.

   Poista
 32. Ihana blogi, Kiatsu! Vaikka olenkin blogiasi seurannut jo pitkään, niin nyt tuli vasta mieleen tulla kehumaan blogiasi! Postaukset ovat kiinnostavaa luettavaa sekä blogin ulkoasu näyttää tosi hyvältä~

  Ai niin, mulla oli vielä kysymys... Tuon niin sanotun ylätunnisteen alla kun on noita "Etusivu, blogista ym" niin miten niitä saa laitettua blogiin? Pitääkö sen blogin ulkoasu asetuksen kautta laittaa jotenkin gadgetilla (kirjoitinkohan oikein) noi jutut? Itse ainakin haluaisin omaan blogiini laittaa tuon etusivu sekä ylläpitäjä (eli tietoja minusta) jutut ylätunnisteen alle. Jos ymmärsit mitä tarkoitin? :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Huomasin tuon asian muuttuneen kun päiviitn Ginga Sanomiin sivuja. Mutta nyt tuo on näköjään muuttunut takaisin. Täytyy sanoa, että en muista tätä millään vaikka pari päivää sitten kohtasin tämän ongelman. Mutta löysin kuitenkin ohjeen tuolle uudelle sivujutulle, kun enää ei ole ylhäällä tuota että missä kohtaa se näkyy.

   https://support.google.com/blogger/answer/165955?hl=fi


   - Valitse hallintapaneelin avattavasta valikosta Ulkoasu.
   - Blogisi ulkoasun esikatselu tulee näkyviin. Klikkaa Lisää gadget -linkkiä siinä osiossa, jossa haluat sivujesi näkyvän.
   - Valitse Sivut Lisää gadget -luettelosta.
   - Valitse + Lisää linkkisivu.
   - Kirjoita avautuvaan ikkunaan sivun otsikko ja verkko-osoite, johon haluat ohjata lukijat, kun he klikkaavat tätä sivua.
   - Valitse Tallenna linkki.
   - Uuden sivun pitäisi näkyä kohdassa Sivujärjestys. Klikkaa gadget-ikkunan alaosassa olevaa Tallenna-painiketta.
   - Tallenna asettelu klikkaamalla oikeassa yläkulmassa Tallenna asettelu.

   Poista
  2. Siis tällä.

   - Valitse hallintakeskuksen alasvetovalikosta Ulkoasu.
   - Blogisi ulkoasun esikatselu tulee näkyviin. Voit valita, näkyvätkö sivut ylhäällä, alhaalla, oikealla vai vasemmalla blogissasi. Klikkaa Lisää gadget -linkkiä siinä osiossa, jossa haluat sivujesi näkyvän. Jos esimerkiksi haluat sivujen näkyvän välilehtinä blogisi yläosassa, klikkaa Lisää gadget -linkkiä ulkoasun yläosassa.
   - Valitse Sivut Lisää gadget -luettelosta.
   - Valitse kohdan Näytettävät sivut alla valintaruuduilla ne sivut, jotka haluat näyttää blogissasi.
   - Kohdassa Sivujärjestys voit vetämällä ja pudottamalla valita järjestyksen, jossa sivusi näytetään.
   - Valitse Tallenna.
   - Tallenna asettelu klikkaamalla oikeassa yläkulmassa Tallenna asettelu.

   Poista
  3. Loin testiblogin kokeillakseni tuolla yllä olevalla ohjeella sivujen laittoa ja kyllähän se onnistui, kun asetin ne haluamaani kohtaan.

   Poista
  4. Kiitos tosi, tosi paljon! Enköhän saa näillä ohjeilla jotain aikaiseksi.

   Poista
  5. Nytpä tuli pieni ongelma koko jutun kanssa. Sain kirjoitettua Ylläpitäjä juttuni valmiiksi sekä lisättyä sen blogiini, mutta kun linkistä painaa se kuitenkin näyttää etusivun postaukset. Ja kun katson esikatselusta, niin ylläpitäjä sivun teksit näkyvät. Ohjeiden mukaan menin, mutta missä vika? ;0

   Poista
  6. Ääh, tunnen olevani kädetön kun en näe tilannetta. Taisit kuitenkin toimia juuri tuon jälkimmäisen ohjeen mukaan? Oletko julkaissut siis kaikki sivusi ja sitten ulkoasun kautta mennyt gadgetteihin ja lisännyt sivut haluamaasi kohtaan (= suhteellisen ylös).

   Poista
  7. Huoh, nyt se toimii. Anteeksi tämä, kiitos paljon!

   Poista
  8. Hyvä, että toimii. Mietin jo valmiiksi olisiko mallilla ollut osuutta asiaan, mutta tässä tapauksessa ei.

   Poista
 33. Missä osassa Weediä John kuolee? ( DVD )

  VastaaPoista
 34. hei!:) mua on kauan mietityttäny yks kysymys,enkä saa mielenrauhaa ennen kuin tiedän:Tiedätkö miten koko Hopeanuoli tuotanto/tarina loppui? En tarkoita vain tarinaa missä Hopeanuoli seikkailee pentuna villikoirien mukana ja voittaa niiden kaa Akakabuton,vaan sen jälkeläisiä.Yksinkertaisesti sanottuna:Millanen oli viimeinen hopeanuoli sarja?Oliko siinä Orion vai..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeisessä sarjassa on Orion ja muita Weedin pentuja. Nythän on ollut paljon puhetta, että ensimmäinen saaga/itse sarja loppuisi kokonaan. Mutta mitään huolta siitä ei ainakaan toistaiseksi vielä ole. Nyt Orionissa käydään Masamunen ja Ohun soturien taisteluita.

   Poista
 35. Hei Voisiko Tehdä Esitelun Weed 47 Ja Orion 12 Kittos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä tulevaa kuukautta ajatellen. Aion ainakin tehdä Weedin 47. osasta ensi kuussa, mutta Orionin 12. en ole vielä varma sillä silloin tulee tehtyä 29. osasta tiivistelmä. Eli meneekö se sitten liian juonitiivistelmien puolelle.

   Mutta katsotaan, kummatkin tulee joka tapauksessa tehtyä.

   Poista
  2. Minä kirjoitaan nä viestini paremin ja pikku kirjamilla ja toi Hopeanuoli fani oli entinen tilini siksi kirjoitaan uusiksi.
   Hei voisiko tehdä esitelyyn Weed osasta 47 ja Orion osasta 12

   Poista
  3. http://hopeanuolentomodachi.blogspot.fi/2014/06/weedin-47-osa.html

   Orionin 12. tulee joskus jahka taas aloitan tekemään näitä Orionin tiivistelmiä.

   Poista
 36. Ja Sori Voikko Laitta Kuvan Kun Teet Weedin Osa 47 Ainakin Sitä Kun Jaguar Tappaa Bozlefin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän, jos ei ole esim. taitettu kahteen kuvaan.

   Poista
 37. Otsikkobannerin kuvaa voisi ehkä muuttaa niin, ettei olisi lyttyyn painunut? :)

  Yksi jännä teema voisi olla pystykorvat vs. luppakorvat Gingassa, kuvataanko pystärit yleensä kovempina kuin luppakorvat jne.

  Myös muiden eläinten kuin koirien roolin pohtiminen Hopeanuolessa ja Weedissä voisi olla jännä aihe. Karhut, fasaanit, kaniinit, villisiat, apinat.. Millaisia eri rooleja niillä on tässä koiratarinassa ja millaisia viestejä niillä on lukijalle kerrottavanaan? Mitkä eläimet voisi esittää eri valossa ja mitä eläimiä olisi ollut kiva nähdä Gingassa? Mitkä olisi voinut jättää pois ja miksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tosiaan tiedä, millä tavalla banneri näkyy sillä olen kuullut asiasta molempia mielipiteitä.

   Erinomaisia ideoita, pitää katsoa mitä niistä saisi.

   Poista
 38. Onko sinulla lempi laulua/ bändiä? OwQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa oikein virallisesti sanoa, kun kuuntelen kaikenlaista ja sitten yksittäisiä kappaleita. Mutta esimerkkinä suosikkikappaleesta on hyvin vahva Celine Dionin A new day has come.

   Poista
 39. Mitä Muita Ginga Sarjoja Susitelet Minula ON Gamu Ja Yamatoa Kolme Osaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lassie tulee ainakin mieleen ja siitä on täällä juonitiivistelmiäkin.

   Poista
 40. Ja Sori Toinen Viesti Heti Perään Voikko Tehdä Byakuren No Fangista Esitelyn Kittos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää katsoa. Manga ei ollut sinänsä kummoinen, kun koirien puheosuus oli pienempi verrattuna muissa sarjoissa.

   Poista
 41. Voisin Ehkä Joskus Ostaa Sinulta Ellet Tykkää Byakuren No Fangit En Halua Olla Ilkeä Muuta Halusin Ne Kun Olen Etsinyt Kaksi Kertää Muuta Ne Ovat Aina Loppunet Kun Saisin Ostaa Ja Minä Haluan Joskus Tämän Sarjan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En myy kyseisiä mangoja.

   Voithan lähettää Urumin asiakaspalveluun viestiä ja kysyä olisiko mahdollista erikoistilata mangat.

   Poista
 42. No Voi Hitsi Kittos Tosi Pajion Vinkistä Sulla On Tosi Hyvä Bolgi Hei Vielä Yksi Asia
  Voikko Katsoa Mun Bolgin Pils Sen Nimi On Hopeanuolen Weedin Ja Orionin Uskolinen Fani Kittos Se Löyty Myös Coogle x Tilitsini Voikko Laitta Myös Komentii Sinä On Vain Yksi Teksti Mutta Voikko Katsoa Kittos Tosi Pajion Laittan Myös Voikko Sanoa Mitä Mieltä Olet Kittos Kun Teet Testin Ja Voikko Kuvan Sitä Unryu Tappaa Zeron Äitin Ja Zeron Isätsä Kuvia Kun Tosi Vähän Kittos Tosi Pajion Sori Pitkää Viesti Arigato

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olen katsonut blogisi ja laittaa jotain kommenttia.

   Poista
 43. Ja Ei Kai Ole Rahan Hukka Osta Japanilksi Ei Minusta Muuta Isäni ON Sitä Miltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota kuulee usein etenkin, jos ei ole itse maksamassa kyseisiä mangoja. Mutta kukin käyttäköön rahansa miten haluaa.

   Poista
 44. Ja Oleko Facebookistä Sori Näitä Viestije

  VastaaPoista
 45. Mitkä ovat sinun lempi ginga sarjat.

  VastaaPoista
 46. Voisiko tänne tulla juonitiivistelmä Weedin osasta 53?

  VastaaPoista
 47. hei tee Weed-hahmoja GNG-tyylillä,eli muutat hahmojen värit samallaisiksi kun GNG:ssä esim Gin,Ben,Cross,John,Smith,Kurotora ja Akame.ja miksei vaikka Akakabutokin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh, taitojen puolesta menisi säheltämiseksi.

   Poista
 48. siitä vain,ei se ole yhtään vaikeaa kuule.luotan sinuun,että onnistut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätän graafisen osuuden niille, jotka sen todella osaavat.

   Poista
 49. Tiedätkö tuleeko orion suomenkielisenä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todennäköisesti, kun Weedin kaikki osatkin saatiin.

   Poista
 50. Tuleeko shiro shenshi yamato suomeksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, mutta en sanoisi sen olevan nyt suomennettavien sarjojen kärjessä.

   Poista
 51. Moi. Muistakko kun kysyin että voikko tehdä arvoteluun Byakuren no FANGista. Ei tarvii tehdä kun minä saan sen lähi päivinä.

  VastaaPoista
 52. Tämä on varmaan Off-kysymys, mutta miten saan tuon ylänavigaation mihin voin laittaa noita sivuja näkyviin. Olen itse yrittänyt monen monta kertaa, mutta en vain älyä miten se tehdään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelen vastaukseni takerruntaa, sillä tulin vain käymään koneella.

   Tuota. Menet sivuihin ja luot ne sivut sinne. Muista myös julkaista ne. Sitten menet ulkoasuun ja painat kohtaa sivut -> muokkaa. Varmista, että sinulla on kaikkien sivujen kohdalla rasti. Sitten tallenna.

   Tärkeää: saat sivut näkyviin ylös, kun siirrät ulkoasussa olevan sivupalkin ylös. Jos haluat ne näkyviin sivulle, siirrä palkkia sivulle.

   Laita myös, vaikka blogisi linkkiä tai kuvia. Yritän auttaa parhaani mukaan.

   Poista
 53. mitkä ovat lempijaksosi GNG:stä? minun on 1,5,7,8,9,12,13,15,16,17,20 ja 21. tykkään kyllä kaikista mutta tuossa on parhaimmat. erityisesti loppujaksot on parhaita.entä Weedistä? mun on 3,4,5,6,9,15,25 ja 26. ne on parhaimpia,mutta kaikki on hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisiköhän tästä tehdä eriksene iha oma postauksensa. o.o GNG:n puolella en juurikaan välitä ensimmäisistä jaksoista, joissa on ihmisiä. Eli sanoisin parhaimpien jaksojen juuri alkavan siitä, kun Gin liittyy villikoiriin. Weedin puolella varmaan nuo jaksot joissa John ja Terun isä kuolee. Sitten varmaan myös nämä taistelut ja kenraalien valinnat.

   Poista
 54. oletko kuullut muistakin Toei animationin Animeista? omat suosikkini Hopeanuolen ohella ovat:Rai-luolapoika(Genshi shonen Ryu,vuodelta 1971),Hokuto no Ken(vuodelta 1984),Grand prix,Starzinger ja Elokuvista Kahden vuoden loma-aika(Animeversio),Dracula(Anime),Frankensteinin hirviö(Anime) sekä myös Pikku naisia(Anime). melkein kaikki on julkastu suomessa Vhs-kaseteilla joko Ruotsiks tai Suomeks Dubattuna. suomeks dubit on höpsöjä,mut hienoja. Hokuto no Keniä ei ole suomessa. Puhumme suomea-Animesivulta löytyy kanssa,paitsi Rai-luolapojan 12,3 ja 5 osat. 3 ja 5 ei toimi vaikka tallensinkin ne DVD:lle,mut ennen ne pysty tallentamaan. 1 ja 2 toimii. halusin vaan tietää tiedätkö nää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toei Animation on on loistava. Olen ainoastaan katsonut Erämaan kutsun, vaikka tiedän enemmän sarjoja. ~

   Poista
 55. oih,Erämaan kutsu<3 mun lapsuuteni suosikki. niin itkettävä. ihastuin siihen Hopeanuolen jälkeen. pienenä jännitti ja kosketti. mun lempparit on Buck,Solex(se yksisilmäinen harmaakoira),Dave(se eräs ruskea koira,joka lopetettiin,kun se ei jaksanu kävellä). onko sulla lempihahmoja? ja Erämaan kutsuakin on leikattu.

  VastaaPoista
 56. niin mutta tiesitkö että sitäkin Animea on leikattu. kyllä. verta siinäkin lentää oikeasti ihan kuin maalia. se Leikkaamaton Erämaan kutsu löytyy Enkuksi,jos kirjotat Call of the Wild Anime.

  VastaaPoista
 57. Tilaatko ginga tuotteita ebaysta

  VastaaPoista
 58. Paljonko GNG mangat maksaa uusina ja mistä niitä voi ostaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hopeanuoli-mangat ovat uusina 5-7 euron luokkaa. Oletko huomannut, että niitä saa nykyään marketeista? Sillä sarjasta pyörii uusintakierros.

   Katso tämä: http://gingasanomat.blogspot.fi/2014/10/hopeanuolen-12-osa-on-ilmestynyt.html

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta! :) Onko sinulla gingassa lempisutta? Jos on niin mikä? Onko susiosia enemmän kuin yksi, ja saako niitäkin vielä kaupoista? :)

   Poista
  3. Pidän mm. Mukongasta, Gaiasta ja Reimasta. Osat 13-18 ovat susiosaa ja niitä ei ole vielä kaupoissa. 13. on ensi kuussa.

   Poista
  4. Korjaanpas tätä vanhaa viestiä ja kömmähdystä. Susiosa on 14-18.

   Poista
 59. Tuleeko GDWO:sta Suomenkielistä mangaa? :)

  VastaaPoista
 60. Voitko tehdä postauksen ginga-bloggaamisesta tai GDWO:n suomentamisesta?
  Olisi kivaa kuulla muiden pohdintoja aiheista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs Ginga-bloggaamisesta? Mietin onko minulla tuosta mitään ihmeellistä sanottavaa, kun olen kirjoittanut tänne mm. aiheen, onko Ginga-bloggaaminen massaa mikä on jo hyvin kertonut mielipiteitäni. GDWO:n suomentamisessa on vähän sama juttu, että en usko saavani kirjoitettua mitään uutta aiheeseen liittyen.

   Poista
 61. Tää kuulostaa oudolta... mutta voitko tehdä postauksen jossa ois kuvia siitä mangasta, missä Gin kertoo Sakuran ja sen ensitapaamisesta :------DD Mua kiinnostaa se kauheesti enkä löydä mistään kuvia siitä D: joo moi pitää mennä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpommalla pääset, kun ostat Weedin suomimmangan numeroa 35.

   Poista
 62. Olisi ehdotus toivepostaukseksi: (http://www.kaksoissola.net/foorumi/viewTopic.php?f=6&t=3044). Voisit tehdä siitä jonkinlaisen 'pohdinnan'.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta on ollut jo Urun blogissa oma juttunsa. Olen kyllä tuota miettinyt itsekseni, mutta ei taida tulla kirjoitettuun muotoon.. Kiitos toki ehdotuksesta.

   Poista
 63. Kiva blogi ja mielenkiintoista luettavaa. On hienoa kun löytyy niin paljon erilaisia kirjoitelmia kaikentasoisilta harrastajilta.
  Voin varmaan linkata tän sivuston luvallasi omaan aloittelevaan blogiini? ;)

  VastaaPoista
 64. Teit aikoinasi pohdintaa GNG:n ja GDW:n aikahypyistä: http://hopeanuolentomodachi.blogspot.fi/2014/09/suuren-suuri-aikahyppy.html Tajusin äsken Weed-mangaa lukiessani, että siinäkin tehdään aikahyppyjä: Sarja ilmeisesti alkaa keväästä tai kesästä, koska 4. osassa luvussa 3 Sasuke mainitsee Sakuran kuolleen ennen kesää. Osassa 30 luvussa 2 mainitaan talven päättyvän, eli Hougen-saaga ilmeisesti kesti syksystä lopputalveen asti. Osassa 35 luvussa 7 on maininta syksystä, tästä päätellen makakien kanssa taisteltiin ainakin osan kesää. Osassa 37 luvussa 1 on maininta keväästä, joten makaki-saagan jälkeen koirat ilmeisesti saivat nauttia rauhallisesta talvesta, osien 35 - 37 ei nähdä missään vaiheessa lunta. Jotenkin tästä on pääteltävissä, että Weed tapasi Koyukin keväällä suurinpiirtein puolitoistavuotiaana. Ja kevään ja kesän aikana Weed ja kumppanit ottivat yhteen niin sotakoirien kuin hybridikarhujen kanssa, koska Weed-mangan viimeisessä pokkarissa ollaankin jo syksyssä.

  Tuletko siis joskus tekemään pohdintaa myös Weed-mangan sisäisestä aikahypystä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas mukava kommentti.

   Kirjoittamisen kannalta tuossa on se ongelma, että Weedin suomi- ja japanimangat ovat lapsuudenkodissani. Toisaalta myös uskon, että oma ajatteluni ja älyämiseni ei tapahdu luonnollisesti tuossa yhteydessä. Eli en välttämättä osaisi ajatella ja löytää niitä asioita, mitä pitäisi. Mutta eihän sitä tiedä. En kuitenkaan koe näitä aika-asioita vahvuudekseni tai päättelemisiä niiden pohjalta.

   Poista
 65. Pohdintaehdotus:

  Gin yrittää purra köyden poikki vapauttaakseen takatassustaan uppopuuhun juutttuneen Benizakuran. Silloin Benizakura läimäyttää Giniä tassullaan saaden tämän irroittamaan köydestä. GNG-animen suomennoksessa Benizakura ajattelee mielessään "Hyvästi, Hopeanuoli. Kasva ylvääksi koiraksi!" Mangassa vastaava on suomennettu "Hyvästi, Gin! Vartu vahvaksi urooksi!" (GNG-manga osa 12, Shin Gaiden osa 2).

  GDW-animessa jaksossa 4 Smith saapui Torahampaan luolaan juuri kun Kaibutsu oli tehdä Weedistä selvää. Smith hyökkää Kaibutsun kimppuun ja tämän nähdessään Weed itsekin käy Kaibutsun kimppuun, jolloin Smith irrottaa otteensa Kaibutsusta ja viskoo Weedin kauemmas käskien tämän lähteä. Ennen kuin Smith hyökkää uudestaan Kaibutsun kimppuun, Smith sanoo Weedille: "Kasva suuremmaksi ja vahvemmaksi, Weed." Mangassa Smith ei näin sanonut Weedille, ennen kuin Smith hyökkäsi lopullisesti Kaibutsun kimppuun, se sanoi Weedille, Kagetoralle ja Kenille, että nämä kertovat Smithin kuolleen kuin uros. (aivan viimeisinä sanoina Smith käskee kertomaan Ginille ettei pettänyt tarkoituksella).

  Kohtaukset tietenkin ovat erilaisia, mutta mielestäni niissä näin seuraavan yhtäläisyyden: Gin/Weed olivat itse vaarassa tai pelastamassa jonkun sellaisesta ja heidät kyllä pelastetaan, mutta pelastettava kuolee itse tieten tahtoen, miettien että tiikeriraitainen uros kasvakoon ylvääksi. Jonkinlaista uhrautumista tässäkin.

  Havainnon tein ainoastaan suomennetun animen ja mangan kautta, en siis tiedä, miten asia ilmenee japanin kielessä mangassa ja animessa. Eli pohdintani ehkä meni metsään, mutta tätä manga ja anime herättivät.

  Heh, oma pikapohdintani ehkä oli hieman sekava, mutta tämän havainnon halusin välittää :)

  VastaaPoista
 66. Voitko auttaa minua ku cossaisin daisukea niin mistä saisin halvalla tollasen takin ku tossa linkaamassani kuvassa on
  https://www.deviantart.com/kahvilarotta/art/Cosplay-Daisuke-Takeda-42869002

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan oikein mistään, voi yrittää teetättää jollain.

   Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.