lauantai 30. marraskuuta 2019

3-vuotias karhuntappaja

Meteor Ginin suomennos toi aikanaan mielenkiintoisen infon Goheihin liittyen. Hän on kaaatanut ensimmäisen karhunsa 3-vuotiaana. Kyse ei kuitenkaan ole mistään käännösvirheestä.. Ehkä onkin hyvä miettiä, että millainen 3-vuotias on.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton mukaan 3-vuotias omaa mm. vilkkaan mielikuvituksen, jolloin leikit voivat olla varsin rajuja. 3-vuotias osaa pukea päälleen, on varsin utelias luonne. Ikään kuuluu myös vahva uhma, oma tahto.

Kenties Gohei on nähnyt oman isänsä käsittelemässä asetta. Näin ollen hän on ryhtynyt leikkimään suurta karhunmetsästäjää. En usko, että Gohei olisi saanut haltuunsa esim. jousipyssyn siinä missä Daisuke. Ehkä ase on jäänyt epähuomiossa Gohein ulottuville, josta hän on sen leikkeihinsä haalinut.

3-vuotias Gohei on uppoutunut maailmaansa tyystin ja hän ei huomaakaan olevansa jo metsässä. Vaan mitenpä Gohei sitten karhun kukistaisi, kun sitä ei ole kerrottu missään..

Yksi vaihtoehtohan voisi tietysti olla se, että Gohei onnistuisi vain painamaan liipaisimesta tuurilla. (Toki aina voi miettiä, että miten tuonikäinen jaksaisi/osaisi kantaa asetta. Mutta kasvoivathan ne Daisukenkin lihakset hurjaa vauhtia ja sitten katosivat.) Olisikohan ihan tylsää, jos karhu onnistuisi jotenkin putoamaan rotkoon tai karhu kuolisi jäätyään puunrungon alle? 

Ehkä kallistuisin kuitenkin siihen, että Gohei ampuisi karhun "leikissään." Siitäkin huolimatta, miten mahdottomalta ja epärealistiselta se kuulostaa. Oppivathan Gin ja Weedkin ZTB:n varsin nuorina ja ei mennyt kauaakaan, kun rotkon ylitys jo luonnistui. Ehkä tämä karhuntappaminen 3-vuotiaana on se Gohein suurin/vastaava saavutus "samassa iässä"? Tai siitä on haluttu tehdä sellainen, jotta hahmo ei olisi vain tavallinen tallaaja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.