keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Orion osa 8

Sanada sekä Kawasemi ja Tsubakuro keskustelevat Ohun sotureiden kanssa. Keskustelun päätyttyä kolmikko suuntaa omille teilleen.

Terumune kulkee Rigelin kanssa ja hänellä on tarkoituksenaan löytää Kisaragi. Perille päästyään hän ja Rigel löytävät ruumiita Masashigen väen jäljiltä.

Blancan väki jahtaa kuumeisesti Orionia, Sasukea, Izoua, Tysonia, Heizoa, Vanhinta ja Kogia. Sasuke kompastuu ja Orion huomaa hänen jääneen matkasta. Kogat lähtevät selvästi jonnekin hyppien. Tyzon, Izou, Vanhin ja Heizo jäävät keskenään. Blanca nostaa Sasuken niskasta ilmaan, jolloin Orion säntää paikalle. Hän saa vastaansa jonkun koiran, joka ei osu Orioniin. Orion jatkaa ZTB:llä Blancaa kohti. Isku saa veren tulvimaan päästä. Sen jälkeen Orion yrittää hyökkäillä muiden kimppuun. Mutta koirat lähinnä väistävät häntä. Orion lähtee Sasuken kanssa takaisin muiden luo. Tässä vaiheessa Kogatkin palailevat. Blanca kannetaan selässä muualle.

Yamabiko ja Kojuro juttelevat keskenään Masamunesta. Eräs koira juoksee kaksikon luo ja kertoo Kamakirin poikien saapumisesta Shikokulle. Seuraavassa kohtauksessa näytetäänkin Kamakirin poikia uimassa laumansa kanssa. Sirius on myös mukana.

Blanca on tuotu Matheuksen ja Bonin eteen. Puheessa esiintyy mm. Orionia, Vanhinta ja Kogia. Sitten näytetään Orionin joukon liikkumista tiellä ja Kamakirin poikien tarkempaa maihinnousua. Sirius näkee unta sisaruksistaan ja kaipaa heitä herättyään.

Eräs Matheuksen alainen nukkuu. Matheus hyökkää puunrungon sisältä koiran kimppuun. Pari muuta hänen alaistaan tulee samaa kautta. Matheus höykyttää koiraa vähän, kunnes huomaa kauempana tulijoita. Kakeru ja Hayato juttelevat Matheuksen väen kanssa. Kuitenkin kaksikko lähtee koiria pakoon. Kakeru jää kiinni ja eräs Koga näkee tilanteen. Tesshin puuttuu tilanteeseen ja hyökkää yhden koiran kimppuun. Tilanne rauhoittuu yhteennottojen jälkeen. Kakeru ja Hayato pääsevät lähtemään. Niin käy Tesshinille ja Kogallekin.

Kamakirin poikien lauma liikkuu lähettyvillä ja ilmeisesti joku toi tästä viestiä Kojurolle ja Yamabikolle. Sirius hoksaa kauempaa kaksi koiraa. Toinen näistä on Yamabiko. Sirius lähtee, kuten myös Yamabikokin. Valkoinen koira jää yksin.

Muu ja Shirozaru käyvät Bellan luona kylässä. Sen jälkeen he suuntaavat metsään ja jäävät piiloon jonkun lauman liikkuessa. Tesshin, Kakeru ja Hayato juttelevat Orionin porukan kanssa. Kakeru kertoo lisää mm. Masamunesta. Sen jälkeen kaksikko lähtee ja Orion on sääntämässä heidän perään. Tesshin säntää Kakerun ja Hayatonkin ohi. Koirat painautuvat ruohikkoon jonkun lauma kulkiessa. Sitähän vetää Shirozaru. Matka jatkuu yhdessä.

Manga loppuu siihen, kun Yamabikon väki taistelee Siriusta, Akakamakiriä ja kahta muuta koiraa vastaan. Sekään ei kestä kauaa, kun Akakamakiri vetäytyy muiden kanssa. Sirius jää vielä hetkeksi koirien hampaisiin. Mutta hän pääsee silti lähtemään. Lopussa näytetään, kuinka Orionin väki ui Shikokuhun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.