sunnuntai 28. elokuuta 2016

Orion osa 4

Juonitiivistelmää Orionin neljännestä osasta. Lopeta lukeminen tähän, mikäli et halua spoilaantua.

Sasuke ja Shirozaru haastavat kohtaamansa koirat taisteluun. Kaksi laumaa ottaa yhteen. Lähistöllä oleva Tesshin huomaa jonkun toisen koiran kanssa taistelun. Tesshin äkkää joukosta Sasuken ja hän ja toinen koira siirtyvät taistelun keskuuteen. Lauma on Tesshinin johdossa ja ystävykset tervehtivät kyyneleet silmissä. 

Sillä välin Izou johtaa omaa laumaansa. Matkalla he törmäävät kai-keniin, Terumuneen ja Rigeliin. Näkeminen on kuitenkin vain pieni välikohtaus, jolloin matka jatkuu. Izou ja muut onnistuvat löytämään murhaajat. Taistelu alkaa.

Orion jatkaa matkaansa Izoun luo. Hän onnistuu karistamaan Heizon ja Tysonin hyppäämällä rotkon yli. Ei kulu kauhesti aikaa, kun Orion on jo taistelun keskellä ja liittyy siihen itse. Orion yrittää hyökätä Masamunen kimppuun. Mutta hän onnistuu torjumaan Orionin iskun hyvin. Orion paiskautuu kierimään rinnettä alas. Orion toistaa tätä muutamia kertoja aina samalla lopputuloksella. Nämä hyökkäykset saavat kuitenkin Masamunen muistamaan hänen omat treeninsä ja taistelunsa. Tällöin Masamune hämääntyy ja Orion onnistuu puraisemaan häntä.
Masamune iskee Orionin alas ja koira pyörii alas tajuttomana. Izou nappaa hänet ja pakenee lauman kanssa. Pako kuitenkin epäonnistuu, kun Masamunen alaiset saavat heidät kiinni. Taistelu jatkuu jälleen.

Izoun ulvonta saa aikaan lumivyöryn, joka hautaa kummatkin koiralaumat. Mangan lopussa näytetään, kuinka Orion on selviytynyt vyörystä ja koirat kaivavat Izoua esiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.