maanantai 30. maaliskuuta 2015

Hopeanuolen Tomodachi 3 vuotta

Hopeanuolen Tomodachi täyttää tänään 30.3.2015 kolmisen vuotta ja yritin miettiä, miten tämä voisi näkyä blogissa.

Aiempina vuosina en ole tehnyt mitään erikoista, vaan olen pyrkinyt keskittymään aiheisiin. Tämä siksi, että haluan pitää muitakin päiviä yhtä tärkeinä. 
Ensimmäisen vuoden tullessa täyteen blogini ei ollut vielä jaloillaan ja Tomodachi pyöri vain kymmenisen ihmisen voimalla. Toisen vuoden kohdalla taas oltiin ylitetty parikymmentä lukijaa ja kehitys on ollut hyvä. Ei sillä, että lukijoiden määrä olisi tärkeä, vaan että erilaisia ja uusia aiheita käytäisiin oikeasti läpi. Viime vuonna näihin aikoihin mietin sitä, että tekisin Ginga-blogeille yleisesti ottaen omat Facebook-sivut seuraavana vuonna. Eli sen idea olisi käytännössä vain mainostaa uusia tekstejä Kaksoissolan nurkkauksen tapaan. En osaa vieläkään sanoa tekisinkö näin. Facebook vain kiinnostaisi tällaisena mahdollisuutena.

Olen ollut melkoisessa pyörteessä aina viime syksystä tähän päivään. On ollut kirjoituksia, kouluun hakemista, autokoulua ja muita omaan elämääni liittyviä uudistuksia. Nyt voin ainakin siinä mielessä huokaista helpotuksesta, että kirjoitukset ovat ohi ja stressin määrä on vähintäänkin puolittunut. Näin ollen Gingan kanssa minulla ei ole ollut samanlaista läsnäoloa kuin mitä parhaimmillaan. 
Akamea ja suomimangaa on tullut ostettua aktiivisesti. Mutta keräilyyn en ole niin hirveästi laittanut rahaa ihan vain tiedostaen, että olisi pesämunaa itsensä elättämiseenkin tulevana syksynä. Mutta kesä tietää taas perinteistä Hopeanuolen ja Weedin uudelleen katsomista, joten jospa se aktiivinen kausi tästä alkaisi taas jotenkin.

Ehkä eniten kaipaisin kommentteja siitä, miten Akamen juonitiivistelmiin suhtauduttaisiin, jos niitä alkaisin postata. Olisi nimittäin hyvä tilaisuus itsellenikin pysyä tästä sarjasta perillä. Sekä jos haluaa vinkata aihetta suuntaan, jos toiseenkin.

Kiitän kuitenkin blogini lukijoita näistä ja tulevista vuosista. Kiitos.

5 kommenttia:

  1. Onnea! :) juonitiivistelmät olisivat kiinnostavia!

    VastaaPoista
  2. paljon onnea! on ollut todella mielenkiintoista seurata tätä Blogia ja on kiva että sinä kerrot täällä omia ajatuksiasi Gingasta :)

    VastaaPoista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.