sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Erot animeen (Weed, osa 9)

Animen ja mangan eroavaisuuksia toisistaan, kun vuorossa on Weedin yhdeksäs osa.

Hougenin ja Johnin taistelu
Animen ja mangan taistelunkulku ei järin eroa toisistaan. Hougen höykyttää Johnia mangassa raa'asti esim. suolta ulos vetämällä. Animessa Hougen sen sijaan seivästää koiran puunoksaan.
Koiran kuolema on myös mangassa siitä erilainen, että Johnin muistoja näytetään kuolinhetkellä.

Ben vie Johnin haudattavaksi
Ohun sotureiden lähdettyä, Ben harhailee Johnin luokse lauleskellen. Hän ei tunnista ystäväänsä, mutta vie tämän selässään Iguchin luo haudattavaksi. Benin isäntä hautaa Johnin japanilaisittain.

Reika ja Hiro
Animessa Hiro on ollut paikalla, kun John on kuollut ja kantanut tämän muiden luo. Mangassa Hiro ja Reika saavat kuulla toisilta ystävänsä kuolemasta. Lisäksi animessa Reika odottelee tovereitaan ulkona, mutta mangassa hän ja Hiro kuulevat kuolemasta sisätiloissa.


Rocketin veljeksien kohtalosta kertominen
Niin animessa kuin mangassakin Hook kertoo, mitä Rocketin veljeksille oikein kävi. Mangassa se tehdään ennen Johnin hautaamista. Mutta animessa Rocket kuulee tapahtuneesta jonkin ajan kuluttua hautaamisesta.

Metsästäminen
Mangassa näytetään aivan oma kohtauksensa, kun Ken, Kagetora ja Jouji ovat metsästämässä lintuja. Myös Chutoran pojat näytetään tässä yhteydessä ensimmäistä kertaa. Animessa heidät näytetään, kun Ken ja Kagetora menevät Kurotoran luo.

Reika nuolee Terua
Animessa Reika on lähtenyt Hookin mukaan viemään Johnin hammasta. Mangassa hän on sen sijaan mukana ja yrittää lohduttaa Terua, jolla on tuskaiset välit isäänsä.

Lisäksi mangassa nähdään, kuinka Ben ja Cross päättävät lähteä Futago-solaan. Sekä Hougen on animeen verrattuna raivostuneempi viestinviejilleen, kun hän saa tietoja Weedin liikkeistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.