lauantai 7. syyskuuta 2019

Yokote Manga Museon oheistuotteita

Tilasin kesäkuussa Urumista joitain Yokote Manga Museon oheistuotteita. Nyt olen viimein saanut ne omiin käsiini.

Ensimmäisenä on luvassa avaimenperiä sekä pinssejä. Pääosin pidän näiden kuvista, vaikka Sakura ja Weed niityllä on jo niin nähty. Ehdoton suosikkini kaikista on Gin-avaimenperä. Ihanaa nähdä oheistuotteita GNG:n piirrostyylillä.

Hinnat lähemmäs 18 e kappale.

Toisena Ginga-aiheisia karkkeja. Pussissa on yhteensä 12 karkkia: neljän erin mangakan hahmoja ja kolme Weed/nuori Gin karkkeja.

Olisin halunnut nähdä ilman muuta enemmän karkkeja itse koirahahmoista. Tällöin tuntuu vähän tylsältä, että Weed/Gin on päässyt vain ainoaksi edustamaan. Ihan hauskaa omistaa nämä, vaikka hahmot näyttävät aika pälleiltä. Weedissä/Ginissä ärsyttää eniten ruma rajaus kuonon ympäri.

Hinta 11,90 e.

Kolmantena nähdään GDW:n muovitasku, joka on yksiä lemppareitani. Olen aina tykännyt juuri tästä mangakuvasta, jolloin on hienoa nähdä se oheistuotteessa. Pidän siitäkin, että koko kuva ns. täyttää muovitaskun. Harvinaisimmissa muovitaskuissa kuvat kun ovat aika pieniä.

Hinta 14,90 e.

Neljäntenä valkoista ja vihreää washiteippiä. Sitä käytetään esim. erilaisten kirjeiden sekä vihkojen koristeluun. Valkoisessa teipissä sivuilla nähdään hahmot Gin, Yukimura, Koyuki, Akame, Tesshin, Joe, Jerome, GB, Mel ja Ken. Vihreässä on hahmot Gin, Yukimura, Koyuki, Akame, Tesshin, Joe ja Jerome. Vihreässä teipissä hahmot on kirjoitettu kanjeilla, kun taas valkoisessa länsimaalaisittain.

Kivan erikoisia oheistuotteita nämäkin. Ehkä vähän enemmän pidän valkoisesta teipistä, koska siinä on enemmän hahmoja ja hahmot erottuvat väristä paremmin.

Hinta 17,90 e.

Viidentenä romanttinen kuva Weedistä ja Koyukista postikortin muodossa. Ihanan vaaleat sävyt ja kirsikkapuut tuovat mieleen Japanin. 

Hinta 6,90 e.

Kuudentena julisteet Weedistä ja Ginistä hyppäämässä. Weed näyttää aivan upealta. Todella tyylikäs ja samalla yksinkertainen juliste. Pidän myös Ginin julisteesta, koska onhan kyseinen kohtaus varsin legendaarinen. Lisäksi siinä on jotain vanhanaikaista haaleutta, mikä tekee siitä erityisen hienon.

Hintaa kummallakin 26,90 e kpl.

Lopuksi sain viitisentoista kappaletta Las Warsin postikortteja kaupan päälle. Urumissa oli nimittäin ainakin elokuun aikana meneillään Hopeanuoli-kampanja, jolloin tilauksen yhteydessä sai näitä. Jos vain osti Ginga-aiheisia juttuja.

Kuva on Last Warsin 8. osan kannesta.

Todella laadukkaita ja ennen kaikkea vielä normaalia postikortteja isompia. Ei voi kuin ihailla.

2 kommenttia:

  1. Minulla ei ole noita teippejä, mutta luulen, että myös tuossa vihreässä teipissä on kaikki hahmot mitä valkoisessakin. Molempien teippien etiketissä näkyy kaikki hahmot. Sivuilla valkoisessa teipissä näkyy enemmän hahmoja, koska ne taitavat olla vähän tiiviimmin aseteltu mitä vihreässä teipissä. Jos vihreän teipin avaisi ja sitä alkaisi rullaamaan auki, niin varmaan siitäkin paljastuisi loput hahmot esiin. Näin siis luulen kuvien yms perusteella.

    VastaaPoista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.