keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Weedin soundtrackit - missä kohtaa?

Olen joskus pari vuotta sitten tehnyt listan GDW:n kappaleista. Mitä nimittäin soi missäkin kohtaa sarjaa. Kyse on virallisimmista kappaleista, vaikka joskus tekisi vielä mieli poimia epävirallisiakin Hakurojakin pohjalta. Saa korjailla mahdollisten puutteiden tai virheiden vuoksi.

Exceed the verge of death (jaksot 4-5, 20, 21, 26)
Kappale taidetaan kuulla ensimmäistä kertaa 4. jakson lopputaistelun yhteydessä. Seuraavan kerran se esiintyy kohtauksessa, jossa Kagetora puhuu Kaibutsulle. Biisiä kuullaan myös silloin, kun Weed syöksee alaisensa Hougenin kimppuun. Hiron ja Kamakirin taistelu tekee kunniaa tälle kappaleelle jaksossa 21. Exceed the verge of death huipentuu viimeiseen jaksoon, jossa Weed tekee ZTB:n.

The spirit of succession (jaksot 1, 18, 23)
The spirit of succession kuullaan ensimmäistä kertaa, kun tarinaa Suuresta taistelusta kerrotaan. Kappale soi myös, vaikkakin hiljaa silloin kun Moss ilmestyy paikalle muiden kanssa. Tai kun Weed jakaa joukkonsa jaksossa 23.

His decision (jaksot 1, 8-17, 20-22, 24, 26)
Tämä soi silloin, kun Kaibutsu terrorisoi levottomasti Ohussa. His decision kuullaan vastaavasti, kun Rocketin veljekset paljastuvat pettureiksi ja Johnia mukiloidaan jaksossa 9. Kappale vauhdittaa myös kohtausta, jossa Ohun soturit huomaavat ammattitappajat ja kun Weedin ylipäällikyys paljastuu. His decision esiintyy myös niissä kohtauksissa, joissa Terun isä ja Lector taistelevat ja Akame ja Kurotora pakenevat Torahampaalta. Kappale on läsnä silloinkin, kun ihmiset ampuvat koiria ja villisiat saapuvat. Ja tietystihän His decisioniin törmätään Weed & Tesshin vs. ammattitappajat taistelussa ja 17. jakson taistelussa.
Näin ollen kappaletta esiintyy hyvin paljon ja keskeisissä kohtauksissa. Näiden tilanteiden jälkeen His decision kuullaan Kyoshiron ja Toubein taistelussa ja jaksossa 22. kun Kyoshiro taistelee. Ja kun Weed ja Hougen taistelevat jaksossa 24. Viimeisen kerran tämä taitaa soida, kun Jerome ja Hougen ottavat yhteen.

Crisis of life and death (jaksot 1, 3, 5, 6, 8, 9, 11-14, 17, 22-23, 26)
Crisis of life and death esiintyy GB:n ja vahtikoiran taistelemisen yhteydessä ja Kenin sekä Kagetoran hyökätessä Kaibutsun päälle. Kappale soi silloinkin, kun Weed juoksee Roccaa kohti ja kun Gin sekä John taistelevat Hougenin porukkaa vastaan. Myös Reikan kidnaappamisen yhteydessä. Crisis of life and death on myös Rocketin veljesten ja Jeromen välisen taistelun kappale. Näin ollen Johnin ja Hougenin mittelönkin. Crisis of life and death kuullaan Kyoshiron ja Weedin taistelussa ja kun Ohun soturit taistelevat ammattitappajien kanssa. Genban joukot vs. kai-koirat kohtauksessa ja kun Jerome pelastaa Rocketin. Tämä on myös Weedin ja Toubein taistelukappale kuin myös 22. 23. ja 26. jakson.
Scramble! (jaksot 1, 5, 11, 19, 23)
Weedin tehdessä ZTB-iskua ensimmäistä kertaa ja Jeromen hyökätessä Kaibutsua päin. Scramble kuullaan vastaavasti taistelussa ammattitappajia vastaan ja 19. jakson taistelussa. Tämän kappaleen siivittäminä myös Cross ja Ben hyppäävät rotkon yli.

His name is Weed (jaksot 1-2)
Ensimmäisen jakson päättyessä, kun Weed ja muut lähtevä ja toisessakin jahka Mel jättää Hookin taakseen.

Onward soldiers (jaksot 2, 10, 11, 15) 
Kappale soi Weedin saapuessa Bluen ja muiden luo ja kun Bel ja Ned napataan. Onward soldiers kuullaan myös silloin, kun Weedin lauma suuntaa eteenpäin ja kun Weed taistelee Thunderia vastaan. Seuraavan kerran biisi esiintyy, kun Weed opettelee ZTB-iskua.

The iron hammer of justice (jaksot 2, 7, 11, 12, 21, 24)
Kun Mel vastustaa Bluea ja kun Rocket nappaa Weedin. Kuullaan myös silloin, kun käydään taistelua ammattitappajia vastaan tai kun Genban joukko yrittää napata Akamea. Jaksossa 21 Akame pudottaa koirien niskaan jääpuikkoja tämän kappaleen vauhdittamana. Kite vs. Tesshin taistelussa.

Evil serge (jaksot 3,4, 6-8, 11, 13-20, 22-26)
Evil serge kuullaan, kun Kagetora kertoo Weedille Kaibutsusta ja jaksossa 4, jossa koirat menevät Torahampaalle. Vastaavasti Hougenin saapumisen yhteydessä ja kun Rocket selittelee aiheutettuaan laumalaisten lähtöt. Rocket myöhemmin muistelee, mitä on sopinut veljestensä kanssa. Kappale soi myös silloin, kun Hiro epäonnistuu Reikan pelastamisessa tai kun Terun isä haluaa tappaa Kyoshiron. Genban pahuuttaa korostaa ruumiiden hävittäminen Evil sergen soidessa. Evil serge kuullaan myös, kun Jerome miettii tapahtumia ja jahka hän joutuu eroon muista. Hougenin saapuminen Ohuun tuo kappaleen jälleen tutuksi ja myös silloin, kun Shiguren porukka kohtaa Genban joukon. Sittenkin kun Kamakiri on Ohun sotureiden lähistöllä ja Hougen pieksii häntä. Myöhemmin Giniäkin jaksossa 20. Evil serge kuullaan jälleen, kun Ohun soturit kohtaavat Kamakirin. Kun Hougen on jakanut alaisensa. Kappale soi vielä Kenin ja Kagetoran saartamisen, Battin sumuhyökkäilyn, Hougenin kenraaleiden liikkellelähdön ja Weedin sekä Hougenin taistelun yhteydessä.

Hougen and Genshin version II (jaksot 3,4, 8, 12-14, 18-20, 22, 24-26)
Kappale esiintyy, kun Kagetora ja Ken alkavat puhua ja kun Weed menee Torahampaan sisään. Kun John, Reika, Hiro ja muut ovat paenneet ja kun Kurotora saapuu Torahampaalle. Versio kuullaan, kun Tesshinistä puhutaan jaksossa 13 ja kun Tesshin päättää lähteä Ginin perään. Kamakirin joukkojen piirittämisen yhteydessä ja kun GB lähtee karkuun soluttauduttuaan. Kun Shigure kertoo Hougenin joukkojen olevan lähellä ja kun GB on vähällä löytää Kyoshiron. Siinä yhteydessä, jossa Tesshin pelastaa Rocketin ja Weedin, 25. jakson taistelussa ja viimeisen jakson ulvonnassa.

Hougen and Genshin (jaksot 6-7, 15, 24)
Kappale kuullaan, kun Hougenin oikea identiteetti paljastuu Ginille ja muille. Myös silloin, kun hän kertoo Johnille ja Ginille suunnitelmastaan. Kun Kamakiristä ja Hougenista tulee liittolaisia. Hiron, Reikan ja Melin törmättyä Hougeniin.

Way of the soldiers, way of the monster (jaksot 4, 20)
Esiintyy siinä yhteydessä, kun Smith on aikeissa mennä Torahampaaseen kohtaamaan Kaibutsun. Toubein lähdön yhteydessä myös.

GB's theme (jaksot 10, 15, 19)
Kun Ben on kaatanut Kagetoran ja huomaa, ettei tämä ole hänen oma poikansa. Kuuma-altaaseen menemisen yhteydessä ja kun GB on vähällä paljastua Hougenin väelle.

Dash (jakso 15)
Kun muut harjoittelevat ZTB-iskua.

Assasin (jakso 25)
Kuullaan, kun Hougen iskee Jeromea maahan.

Breath of Ohu (jakso 26)
Breath of Ohu soi, kun Ohun soturit ovat hautojen luona.

8 kommenttia:

  1. Tota exceed the verge of dead taidetaan kuulla myös jaksoissa missä John kuolee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskallan väittää vastaan ja sanoa näin ulkomuistista ettei se soi kyseisessä jaksossa.

      Poista
  2. Assasin soi myös jaksossa jossa Kyoshiro esiintyy ensimmäisen kerran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoo, pitääpä tutkia tässä parin päivän sisällä ja lisätä.

      Poista
  3. Eikö sulla ole yhtään muuta elämää kuin Ginga....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitähän sinua minun elämän sisältöni kiinnostaa/haittaa?

      Poista
    2. En ymmärrä kuka jaksaa käydä läpi animen ja ottaa ylös missä mikin musiikki soi. Hohhoijaa. No mutta mikäs siinä jos on niin paljon aikaa. :)

      Poista
    3. Jollain lomalla tuohon onkin ollut aikaa. Mutta voin vakuuttaa, että tuskin on täydellinen lista. Kiitos tarkennuksestasi.

      Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.