perjantai 30. maaliskuuta 2012

Keräilylle blogi

Haluan kirjoittaa tähän blogiin pelkästään keräilykohteestani eli Gingasta ja kaikkeen siihen liittyvästä. Pistelen tänne paljon kuvia ja selostuksia uusimmista/tulevista hankinnoistani.

 

Orionin mangat 1-14. Nämä lähtivät tilaukseen helmikuun 22 päivä ja saapuivat kahdessa eri osassa kaksi viikkoa sitten. Näiden mangojen saapumisen kohdalla tapahtui myöhästymisiä, mutta pääasia että sain ne käsiini. Sain jopa yhdessä vaiheessa pelätä sitäkin että posti oli hukannut nämä. Vielä kuitenkin odotan osan 15 tulemista jonka tilasin yhdessä näiden kanssa. Erikseen myöhemmin tilasin uusimman Orionin osan 16, jonka saan ensi kuun alkpuolella. Kansi näyttää tältä:Kansi on oikein mukava, Izouta on mukava nähdä kannessa kuin myös Tesshiniäkin. Obille tuo tyhjä tila tuossa.. hmh. Kaksoissolasta tulikin jo spoilerit tästä osasta luettua - en muista jälkeenpäin yhtään mitään. :'D Ja onhan tämän osan saapumiseen aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.