perjantai 14. huhtikuuta 2017

Erot animeen (osa 23)

Vuorossa mangan osat 23 ja 24. Löytyyykö eroja animeen?

Mukku
Hidetoshi ja Daisuke törmäävät sekarotuiseen akitaan, joka kuuluu Ōyama-nimiselle perheelle. Mukkulla on yhteys Giniin, sillä hänen isänsä palveli johtajaa. Mukku kiinnostuukin lähtemään Weedin perään ajatellen tämän voivan olla vaarassa.

Kotobukin padolla
Mangassa nähdään, kuinka Toubei törmää Kyoshiron alaisiin. Yksi heistä, Takeshi putoaa veteen ja hän ajautuu Kamakirin joukkojen olinpaikkaan. Toubei haluaa pelastaa Takeshin, jolloin hän esittää olevansa yhä Hougenin puolella. 
Ennen näitä tapahtumia Weed tarkkailee yksin Kamakirin väen tekemisiä. He löytävät Mukkun, jolloin Weed puuttuu peliin. Weed ja Mukku onnistuvat karkaamaan kahdestaan. Mukku törmää myöhemmin Sniperiin, mutta heidän välilleen ei synny taistelua.

Hougen retuuttaa Takeshia
Kun koirat pääsevät Vuorilinnalle, kiinnostuu Hougen Takeshista. Hän jättää kuitenkin koiran eloon. Animesta poiketen ei siis nähdä Toubein ja Kyoshiron välistä taistelua.

Takeshi pelastetaan
Manga keskittyy pelastamaan Takeshia, kun animessa Kyoshiro ja Toubei pelastavat Ginin. Anime eroaa siinä mangasta, että animessa Kyoshiro palaa taistelemaan Kamakirin väen kanssa.

Jeromen porukka ei saavu paikalle
Animessa Jerome, Hanji, Heita, Ryo ja Ryu löytävät Toubein kuolleena ja tukevat tätä, jotta kaatumista ei tapahdu. Mangassa Weedin poppoo löytää Toubein.

Burugen väki metsällä
Näiden tapahtumien jälkeen nähdään, kuinka Burugen väki on metsällä ja saa saalista. Sniper on ilkeä, kun vie koirilta vähän saalista ja tappaa jopa yhden koiran.

Ansa
Mangassa Kyoshiro juonittelee Burugen väen ansaan ja Weedin väki ympäröi heidät. Weed haluaa keskustella mm. Vuorilinnan räjäytyksestä ja ihmisistä.

Gin kerää kotikoiria
Gin onnistuu keräämään 500 hengen armeijan kotikoirista. Gin yrittää puhua Burugen, Kiten ja Batin puolelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.