perjantai 7. lokakuuta 2016

Orion osa 6

Sanada ja alaiset hyppäävät toiselle puolelle jokea ja haastavat kait. Sanada liikkuu uskomattoman ketterästi ja yhdessä välissä hän seisookin takajaloillaan. Tässä välissä niin Masamune kuin Orionkin etsivät joukkoihinsa lisää väkeä. Masamune törmää mm. Taroon ja Kenshiniin joukkoineen. Kogaan matkalla olevat Orion ja muut törmäävät Setsumaan. Setsuma on saalistamassa villisikaa Unsain syntymäpäivän kunniaksi. Hän pyytää tulijoita apuun. Tästä hyvästä Setsuma tarjoaa heille saalista.

Jinemon on selvinnyt putouksesta hengissä ja häntä kiidätetään sairaalaan. Tajuihin päästyään mies on kiinnostunut vanhasta avaimesta, joka löytyy pian.

Orion ja muut ovat lähteneet etsimään Setsuman ystäviä. He törmäävät Sanadaan ja koirat juttelevat keskenään. Orion kiipeää johtajan selkään ja he kapuavat yhdessä puunlatvaan. Myöhemmin Unsai pyytää alaisensa hakemaan Setsuman. Hänet tuodaan takaisin ja koirat syövät loput villisiasta. 

Kenshinin kakkosmies "wakagashira" on kiinnostunut liittymään Masamunen puolelle. Mutta Kenshin itse kieltäytyy liittymästä ja käskee Masamunea poistumaan. Masamune kuiskaa wakagashiralle, että hän voi osoittaa uskollisuutensa viemällä Kenshinin pään. Masamune kutsuu koko joukkonsa piirittämään Nokizarun (= Kenshinin lauman), jolloin pelokas wakagashira kääntyy Kenshiniä vastaan ja sanoo palvelevansa Masamunea. Silloin Masamune tarttui wakagashiraan ja käskee alaisensa tappamaan hänet. Wakagashira ymmärtää Masamunen huijanneen ja kiroaa tätä alaisten repiessä hänet kuoliaaksi. (Wakagashira ei ole hahmon oikea nimi.)

Sirus, joka kuuluu Kamakirin poikien laumaan, harjoittelee taistelemista tappelemalla yhden alaisen kanssa. Sirius keskeyttää tappelun, kun koira alkaa anoa armoa. Mutta kuitenkin yksi Kamakirin pojista yrittää pakottaa häntä jatkamaan. Sirius päättää kieltäytyää, jolloin hänet isketään pää edellä puuhun. Sen koommin Kamakirin pojat eivät enää hyökkäile Siriuksen kimppuun. Sirius mietiskelee omien sisarustensa perään.

Orion on palannut laumansa luo ja ne juttelevat hetken Sanadan kanssa. Sanada jää katselemaan vuorenrinnettä alas muistellen vanhojen Ohun sotureiden kasvoja.

Tesshin valmistautuu puolustamaan aluettaan Masashigen hyökkäykseltä. Tesshin hyökkää ZTB:llä hänen kimppuunsa ja repii koiran korvan irti. Myös muut turvautuvat samaan iskuun. Masashige jää alakynteen ja Tesshin pakottaa sen käskemään laumalaisiaan lopettamaan taistelun.

Orion joukkoineen törmää Jimiin ja Keeperin, jotka ovat Bonin palvelijoita/vahtijoita. Koirat kääntyvät melko pian takaisin Bonin luo. Mangan lopussa nähdäänkin, kun Bon käskee palvelijoidensa roikkua puussa tunnin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.