lauantai 28. toukokuuta 2016

Kuukauden blogi: G1ngan blogi

Kuukauden blogissa tällä kertaa vuorossa Mutun ylläpitämä, G1ngan blogi.

1. Kertoisitko alkuun itsestäsi, faneutesi alkamisesta ja blogistasi.
Olen vuosimallia -93. Asun lappeenrannassa ja harrastuksiini kuuluu erilaiset keräilyt, kuten ginga ja my little ponyt. Faniuteni gingaa kohtaan alkoi jo ala-asteella kun näin suomidubatun animen ja leikimme kaveriporukalla hopeanuolta. Blogini on vietellyt nyt hieman hiljaiseloa, mutta se kertoo laajasti gingasta ja aiheita saa toivoa. Olen perehtynyt oheistuotteisiin ja niiden esittelyyn.

2. Miten sinun ns. Ginga-toimintasi näkyy netissä ja sen ulkopuolella? Miten osallistut?
Mainostan gingaa aina tietyin väliajoin ystävilleni omilla sivuillani tai sitten erilaisissa ryhmissä. Ylläpidän useampaa ginga-ryhmää täällä facebookissa. Aikanaan minulla oli isot nettisivut, mutta niiden ylläpito vaihtui bloggaukseen. Jossain on yhä tallella vanhat tiedot sivuistani.

3. Olet tehnyt esim. Gin fursuit pään. Millainen projekti se on ollut ja mihin tarkoitukseen?
Ginin fursuit pää oli hyvin nopeasti harkittu juttu. Itse asiassa niitä on nyt kaksi. Toinen niistä on myynnissä. Fursuitin tekeminen on terapeuttista, kun saa olla mielipuuhassaan. Halusin itselleni jonkin itse tehdyn gingahahmon fanarttina ja päädyin Giniin. Ensimmäinen fursuittini, Riki... Noh siihen en ollut kovin tyytyväinen. Giniin olin. Tein pään siis ihan omaksi ilokseni. Jos joskus menen johonkin coniin, saatan kyllä hyödyntää sitä.

4. Millainen merkitys/paikka piirtämisellä on fanituksessasi?
Piirsin ennen TODELLA paljon. Joka päivä ja monta työtä päivässä. Nykyään piirrän vähemmän, mutta silloin kun piirrän, keskityn siihen täysillä ja laitan kaiken panostukseni siihen. Piirtäminen on kuitenkin yksi tapani fanittaa ja siksi piirrän edelleen.

5. Jaksatko enää innostua uusista Ginga-uutisista/muista jutuista vai onko palo jo kadonnut? Miksi?
Nyt kun on 2 pääkeräilyaihetta niin ginga on jäänyt vähän vähemmälle. En kuitenkaan koskaan aio myydä kokoelmaani. Rakastan sitä todella paljon ja aion kerätä mm. pureplasticin uudet pehmot ja kaikkea mitä muuta minulta puuttuu. En siis lopeta gingan keräilyä.

6. Aiotko hankkia PurePlasticin pehmoja? Jos niin, mitä?
Vastasinkin tähän jo edellisessä kysymyksessä.

7. Entä muita oheistuotteita?
Kyllä aion. Haluan yhä kaikki gingapehmot, menkokortit, tarrat jne. Pidän keräilystä.

8. Sinulla näyttäisi olevan Gingan kanjeihin perustuva tatuointi. Mikä sai sinut ottamaan kyseisen tatuoinnin ja oletko ajatellut ottaa lisää aiheeseen/sarjaan liittyen?
Tatuoinnilla on monta eri merkitystä, mutta se kuvastaa fanitustani gingaan. Sanana 'hopea' tuo minulle paljon muistoja ja on minulle arvokas asia. Monen mutkan kautta hopea kuvastaa myös minulle numeroa kaksi. Ja kaksi on onnenlukuni. Voisin varmaan piirtää tästä kartan. :D Olen myös miettinyt, että otan Ginin kuvan johonkin päin kehoani, mutten ole vielä päättänyt minne..

9. Mitä blogisi merkitsee sinulle?
Blogini on minulle rakas ja tärkeä tapa fanittaa kyseistä sarjaa ja pysyä itsekin kartalla kaikista tapahtumista. Vaikka kirjoittaminen on nyt jäänyt vähemmälle, en kuitenkaan lopeta blogiani.

10. Mihin olet tyytyväinen blogissasi? Millaisia asioita voisi parantaa/kehittää?
Ulkoasuun olen tyytyväinen, sen takia en sitä ole vaihtanutkaan. Mangan kansista sai hienon yläkuvan. Asia jota voisi parantaa: voisin kirjoittaa pidempiä juttuja ja useammin. Se on lähinnä kiinni siitä että alkaa vain kirjoittaa eikä mieti turhia. Uusia yhteityöläisiä olisi mahtavaa saada!

11. Lopuksi: mitä/millaisia asioita blogiltasi voi odottaa tulevaisuudessa?
Tulen varmasti päivittämään taas keräilystä jotakin ja pureplasticin pehmoista kun niitä rupean haalimaan. Tarkoitus olisi myös saada videopostaus piakkoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.