sunnuntai 3. elokuuta 2014

Orion 30

Manga alkaa siitä, kun Kenshin makaa maassa ja koiran avuksi saapuu useampi kappale kotikoiria. "Mestari Kenshin, mitä täällä tapahtuu? Keitä nuo ovat." Kenshin koittaa selittää Kōsetsulle Masamunen olevan kuollut, jota hänen on vaikea uskoa. Kōsetsu käy Kenshinin niskaan, mutta viisi koiraa erottavat kaksikon. Kenshin kuitenkin kieltää väkeänsä tappamasta kaita, joka kyynelehtii. He alkavat lähteä ja Kōsetsu jää paikalle kahden seuraajansa kanssa. Laumalaiset kyselevät mitä he aikovat tehdä seuraavaksi ja yllättäen koirat näkevät korppeja, jotka suuntaavat Kaksoissolaan. He lähtevät perään ajatellen sen liittyvän Masamuneen.

Ohun soturit ovat myös havainneet linnut ja Orion on ensimmäisenä lähtemässä niiden perään. Andy, Sirius, Rigel, Yamabiko ja Bon liittyvät myös mukaan. Pennut löytävät Kojūrōn ruumiin, mikä saa Yamabikon kyynelehtimään ja ryntäämään ruumiin vierelle. Pennut alkavat kaivaa hautaa Andya lukuunottamatta, joka huomaa lähistöllä kolme tummaa hahmoa. Rigel lähtee noutamaan isää ja Yamabiko lähestyy hahmoja. Kyseessä on Kōsetsu ja kaksi hänen laumalaistaan. Koirat huomaavat jyrkänteeltä syöksyvän Toshimitsun ja Tsukikagen, jotka menevät pentujen lähettyville. Weed ja muut seuraavat tilannetta ylempänä. 

Gennai alkaa kävellä jyrkännettä alas. Kōsetsu hyökkää Yamabikon kimppuun, mutta Orionin liikkeen seuraksena kai pyörähtää ympäri. Gennai nostaa Kōsetsun ylös, mutta päästää koiran irti tämän meinatessa tukehtua. Ohun soturit havaitsevat Tenkan tulevan. Koirien jutellessa Kōsetsu ja kaksi hänen alaistaan alkaa liueta paikalta. Tenka kokeilee hypnoosiaan Orioniin tuloksetta. Lopulta Weedin porukka laskeutuu myös alas ja Tenka kokeilee hypnoosiaan Weediin. Se ei toimi.

Igassa majaileva Bellatrix on karannut omistajiensa luota lähtiäkseen Ohuun perheensä luo. Bella onnistuu eksyttämään omistajansa jäljiltään, mutta kaksi ihmistä jahtaavat häntä metsässä. Alkaa sataa ja Bella törmää lähistöllä olevaan kotikoiraan, jonka kanssa hän juttelee kunnes jatkaa matkaa.

Daisuke ja Hidetoshi ovat poikenneet sairaalaan Jinemonin luokse hedelmäkorin kera. He lähtevät miehen ja sairaanhoitajan kanssa ajelulle. Jinemon käskee pysäyttämään auton, jolloin häntä autetaan ulos pyörätuoliinsa. Ulkona Jinemon huutaa Masamunen perään ja haluaa kaikesta päätellen mennä vuorillekin.
Sanada on kiinnostunut siitä, minne Tenka on aikeissa lähteä mutta koira ei kerro mitään. Sanada ja Cross vaihtavat katseita, jolloin Orion toteaa että Sanada taitaa pitää kyseisestä naaraasta. Pilailu saa Kyoshiron ärsyyntymään ja koiran lyömään Orionia. Sanada poistuu Tenkan kanssa.

Bella on automatkalla ja nuolee tassujaan rasituksesta. Kyydin antanut perhe ei tiedä kenelle koira kuuluu ja kun perhe poikkeaa syömään Bella karkaa sillä välin. Bella päätyy metsään, jossa se menee juomaa purosta. Bella havaitsee kolme tummaa hahmoa, jotka paljastuvat Kamakirin poikien emoksi ja hänen muuksi perheeksi. Ohun soturit havaitsevat taivaalla lentelevän helikopterin, jonka kyydissä ovat Hidetoshi, Jinemon ja Daisuke. Kopteri laskeutuu koirien sekaan ja jälleennäkemisestä iloitaan. Daisuke kantaa Jinemonia selässään ilmeisesti tarkoituksena katsoa, onko Masamune paikalla. Koirat alkavat ulvoa, kun kopteri lähtee ja Bella ilmestyy pian heidän keskuuteen. Kamakirin poikien emo pääsee nyt myös lähemmin tutustumaan Akakamakiriin ja Kurokamakiriin.

Lisää kuvia

4 kommenttia:

  1. Mikä hahmo on Kōsetsu? Gingapediasta ei tuon nimistä hahmoa edes löydy..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahmo on myös Gingapediassa, mutta sitä ei löydy sivusta suoraan hakemalla jostain syystä.

      http://wiki.hopeanuoli.com/index.php?title=K%C5%8Dsetsu

      Poista
  2. Ooh mukavaa että Bellakin on alkanut toimeliaaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kovan naaraan teki Takahashi hänestä tässä mangassa!

      Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.