lauantai 30. huhtikuuta 2022

Gin-figuuri (K Productions)

Huusin helmikuun loppupuolella ihka ensimmäistä kertaa Gin-figuurin Buyee-nimiseltä sivustolta. Aiempaa kokemusta minulla ei ollutkaan siitä, miten koko homma toimii. 

Urumiin oli tuohon aikaan tullut jokunen K Productionsin Gin-figuuri myyntiin ja minua harmitti, että viimeinen oli ehtinyt mennä kaupaksi. Tämän myötä halusin kokeilla Japanin puolelta tilaamista.

Tilaaminen itsessään oli tosi simppeliä. Mielestäni Buyee pitää ostajan todella hyvin ajantasalla paketin suhteen eli informaatio kulkee. Lisäksi asiakaspalvelu kyllä tarttuu ripeästi neuvomaan ja auttamaan. Minusta oli myös hienoa, kun vastikään sain automaattisesti erään paketin postikulut takaisin, kun postitus ei väliaikaisesti onnistunut Japanin puolelta. Eli kokonaisuudessaan rehellistä toimintaa.

Tullaaminenkaan ei ole mitenkään vaikeaa, kysytyt tiedot ovat hyvin yksinkertaisia. Toki tullinimikkeet saattavat aiheuttaa vähän päänvaivaa. Mutta niitä on helppo kysellä, vaikka muilta Ginga-faneilta.

Gin-figuurista maksoin 152 euroa. Tähän tuli toki päälle vielä postituskulut ja tullaukset, mutta eipä hinta silti korkeaksi noussut. (Loppupeleissä Japanista tilatessa säästää rahaa, jos vertaa Suomen hintoihin..)

En ole ikinä välittänyt Ginistä hahmona, jolloin yllätyinkin siitä, miten figuuri vei minut mennessään. Tuntui suorastaan ikävältä, että muista hahmoista ei ole näin kookkaita figuureita! Onhan se nyt fanin unelmaa, että figuuria voi vieläpä käännellä ja väännellä vaikka mihin asentoihin. Kaulanpannan väriksi olisin ehkä toivonut jotain toista. Mutta on ehdottomasti ihan jo tarkkojen yksityiskohtien puolesta kokoelmani suosikkioheistuote.

Pidin itsessään myös tuosta läpyskästä, missä Gin tuli. Se oli muuten vain nitojanniiteillä kiinni, jolloin irrottaminen oli todella vaivatonta. Todella upea kuva. Pakkausta oli siis selvästi ajateltu siinäkin kohtaa, kun pussi oli uudestisuljettava.

Gin-figuureita on kaiken kaikkiaan 150 kappaletta ja omani on numeroltaan 079.


Tähän loppuun haluan erityisesti kiittää hornanhurttaa, joka jaksoi vastata sekä neuvoa etenkin tullaamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.