maanantai 7. elokuuta 2017

GNG:n mainosvideo

GNG:stä on myös olemassa mainosvideo, jossa mainostetaan sarjan ilmestymistä DVD:lle.

Juoni onnistutaan kertomaan hyvin tiivistetysti. Lisäksi siirtymät hahmoihin ja paikkoihin ovat ennen kaikkea tyylikkäitä ja mielenkiintoisia.

Loppu on myös hauska, kun Riki vaatii olemaan perillä DVD:n ilmestymisen suhteen. Tämä jos mikä sopi mainokseen erinomaisesti ja ihan tuleekin mieleen hahmon johtaja-asema GNG:ssä. Miksipäs ei noudattaa Rikin käskyä?

Pidin siitäkin, että tunnari jäi sopivasti soimaan taustalle puheen vastapainoksi. Jostain syystä olisin kaivannut mainokseen koirien puhetta/ääninäyttelijöiden osallisuutta edes vähän. Ehkä koko mainos oltaisiin voitu vetää Rikin ääninäyttelijällä tai laitettu hänet loppuun puhumaan levyn ostamisesta? Mutta erinomainen mainoshan tämä on näinkin.

4 kommenttia:

  1. Oho! Eipä ole tullut koskaan nähtyä. Ihan nice mainos :>

    VastaaPoista
  2. Vau, en tiennytkään, että tällainenkin on! Weedistähän oli myös Japanissa se mainos, joka antoi animesta paljon paremman vaikutelman... Ja Suomessa niiden leikattujen irto-dvd:eiden ilmestyessä R:lle oli joku tv-mainos tässä ihan muutama vuosi sitten, 2010:kö se oli..?

    Kivan näköinen tämä mainos tosiaan ja aika eeppinen. Pääasiassa hyvin leikattu ja hienosti saavuttaa tuota Gingan kasaritunnelmaakin. Yllättävän pitkä ja kivasti eeppisimpiä kohtia ja hahmoja poimiva (varmaan japanilaisiin vetoaa tuo eri paikkojen mainitseminen, jos esim. oma lähiseutu mainitaan).

    Joka tapauksessa kiva video, kiitokset tämän jakamisesta, Kiatsu! :D

    VastaaPoista
  3. GNG:n DVD -mainos ei tullut yllärinä, törmäsin siihen Weed-animen alkamisesta mainostavan mainoksen yhteydessä. En hoksannut kaivata GNG:n ääninäyttelijöiden osuuksia mainokseen, mutta ehkä olisi ollut hauska, jos mainoksessa olisi käytetty sopivia reploja, joita itse sarjassa on. Siinä tapauksessa mainos olisi enemmän tuntunut "pätkityltä" sarjalta kuin mainokselta. Tärkeimmät hahmot ja kohdat ja koko tarina on kyllä saatu tehty hyvin toimivaksi paketiksi samaan aikaan kun GNG:n tunnari soi taustalla, vieläpä, että mainos on just tunnarin mittainen, eikä sen jälkeen tule mitään ylimääräistä.

    VastaaPoista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.